Het laatste club nieuws


21-02-18 - Nieuw ...

Binnenkort ontvangt u het eerste nummer van Square Front in het jaar 2018, het jaar waarin MGTTO 50 wordt. Om te laten zien dat de vereniging desondanks bij de tijd blijft, heeft Square Front een iets andere look gekregen. Om u alvast te laten wennen: op de foto ziet u de vernieuwde voorkant, natuurlijk (zoals gebruikelijk) een ander kleurtje voor de nieuwe serie maar dat is het niet alleen …  kijk zelf even zodra Square Front bij u in de bus valt. En wat belangrijker is, blijf uw verhalen en foto’s naar de redactie sturen!

04-02-18 - ALV 2018

De uitnodiging met de agenda voor de Algemene Ledenvergadering is via e-mail (of per reguliere post) bij u bezorgd. Alle leden zijn welkom op zondag 25 februari 2018 in De Nieuwe Refter (Heerlijkheid Mariënwaerdt in Beesd).  De uitnodiging vindt u ook bij de landelijke activiteiten in de agenda. Wilt u vooraf de jaarcijfers 2017 bestuderen of de begroting voor 2018 bekijken, dan kan dat. Eén week voor de vergadering worden deze cijfers op het besloten ledengedeelte van de website geplaatst. U kunt dat deel van de website alleen bekijken wanneer u in het bezit bent van een inlogcode (aan te vragen via de website). 

23-01-18 - Founding Day

Of wel .. de dag van oprichting: 15 januari 1968 werd op 15 januari 2018 niet vergeten. Op die dag ontvingen de leden in hun mailbox informatie over het jubileumweekend in juni 2018. Zo’n 300 van de 449 leden hebben deze e-mail geopend. Het inschrijven kon beginnen. Heeft u het bericht toch gemist, neem dan contact op met de organisatie (Jacqueline Bronkhorst – tel. 06-41318400). 
Regio West gaf op 15 januari 2018 een speciaal feestje onder de naam “Founding Day”. Regiocoördinator Dick van der Maden liet ons weten dat de griep massaal had toegeslagen, dat er een groot aantal zieken was maar dat er toch nog zo’n vijftig aanwezigen waren! Een speciaal woord van welkom was er voor Jan Koerts als één van de actieve oprichters en zijn vrouw Saskia. Een heerlijk buffet en live muziek in ‘t Praethuys van de familie Hauser maakte Founding Day tot een waar feest voor Regio West.

13-01-18 - Hoera ... 50

Het is zover ..!
15 januari 1968 – 15 januari 2018

Vandaag, op maandag 15 januari 2018, bereikt MGTTO de leeftijd van 50 jaar en dat gaan we vieren op 15, 16 en 17 juni 2018 in De Roode Schuur in Nijkerk. Het programma is bekend (kijk ook in Square Front nr. 6/2017). Voor deelname aan het jubileumweekend kan worden ingeschreven, alle informatie vindt u vandaag in uw eigen mailbox.

04-01-18 - Houten 2018

Als extra service voor bezoekers en deelnemers heeft de organisatie van de MG Informatie- en Onderdelendag in het Expo Center in Houten u de zaalindeling aangeboden. Het evenement is alweer voorbij maar de deelnemende bedrijven kunt u nog steeds vinden op de standhouderslijst.
Mocht u een onderdeel vergeten hebben, via de deelnemerslijst kunt u nog contact met het desbetreffende bedrijf opnemen.

31-12-17 - Happy New Year

Namens het bestuur van MGTTO: voor alle leden en voor alle anderen die MGTTO een warm hart toedragen!
Wij zien u in dit nieuwe jaar graag op zondag 7 januari 2018 op de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten.

12-12-17 - Deelnemers Houten 2018

De laatste Square Front van 2017 moet nog verschijnen en de voorbereidingen voor alle feestdagen zijn in volle gang. In diverse regio’s wordt het MGTTO-jaar 2017 afgesloten met een gezellige bijeenkomst. In Regio Brabant was dat een kerstdiner, in Regio West een kerstborrel en ook in Regio Oost stond een kerstborrel op het programma.
En na al die feestdagen is het tijd voor een ander feest: de MG Informatie- en Onderdelendag op zondag 7 januari 2018 in Houten. U kunt nu de lijst van deelnemende handelaren al bekijken en eventueel uw bestelling plaatsen. Die hoeft u in Houten dan alleen nog maar op te halen. En natuurlijk zien we veel MGTTO-leden bij de clubstand verschijnen als de bubbels in de glazen worden geschonken. Tot dan!

12-12-17 - Het LTS-meisje

U kent haar vast nog wel, Rosemarie Habraken, het eerste meisje op de LTS. Er verscheen een artikel over haar in de eerste Square Front van 2016. Wilt u Rosemarie nog beter leren kennen, dan kan dat via een televisie-uitzending op woensdag 20 december 2017. In het programma “Geloof en een hoop liefde” (17.50 uur op NPO2) vertelde Rosemarie over haar MG. Heb je de uitzending gemist, bekijk deze dan alsnog via Uitzending Gemist

01-11-17 - Square Front ... geland

Het heeft wat langer geduurd dan waar we op hoopten, maar uiteindelijk is het toch gelukt: het oktobernummer van Square Front is in alle brievenbussen geland.  Inmiddels zijn de voorbereidingen voor het decembernummer alweer gestart. In dat nummer zal de  informatie worden opgenomen over het jubileumweekend (50 jaar MGTTO) dat in juni 2018 wordt gehouden. Ook zult u dan uw nieuwe lidmaatschapskaart aantreffen en daarbij .. het verzoek tot betaling van uw contributie. Automatisch laten incasseren is het eenvoudigste, u hoeft er zelf niet aan te denken en de penningmeester is er blij mee! Regel het dus even met hem (de penningmeester!).

13-10-17 - MGTTO onderdelenmarkt

Het is allemaal te lezen in de uitnodiging (die ook te vinden is bij het evenement in de “agenda”:  tijd voor de MGTTO onderdelenmarkt in het Dorpshuis in Austerlitz. Op 29 oktober 2017 zullen er weer allerlei MG-gerelateerde zaken op de tafels in het dorpshuis te vinden zijn. Wellicht dat ook CLIFTON MG Parts (het bedrijf van Bart van Donk) aanwezig zal zijn. We doen ons best, maar … onder voorbehoud dus! Geen onderdelen of MG memorabilia nodig? Kom dan bij een kop koffie even bijpraten … tot 29 oktober 2017 in Austerlitz. 

23-08-17 - Triple M (dag 2)

Op de tweede dag van het Triple M Event 2017 (20 augustus) scheen de zon. De ene auto na de andere vond een plaats rondom het huis van de familie Bronkhorst. De sfeer zat er geweldig in en belangstelling van niet Triple M-bezitters was er genoeg. Na het ontbijt (op z’n Engels, met roerei bacon en worstjes) maakte iedereen zich op voor een nieuwe rit door de omgeving. Het 10e Triple M Event gaat de geschiedenis in als een super evenement waarvoor in het bijzonder dank aan de familie Bronkhorst.  De deelnemers zullen zeker nog met veel plezier terugdenken aan deze happening op de “Heerlijkheid Hurwenen”.

19-08-17 - 10e Triple M Event

Dit weekend wordt voor de tiende keer het Triple M Event gehouden, het evenement voor bezitters van Midgets, Magnas en Magnettes uit de periode 1929 tot 1936. Vrijdagavond waren de eerste gasten al aanwezig op wat men noemde de “Heerlijkheid Hurwenen” waar de familie Bronkhorst alles in het werk had gesteld om er een prachtige happening van te maken.  Een internationaal gezelschap maakte zich op voor het vieren van dit jubileum. Na het ontbijt en de koffie vertrok men voor een rit in de omgeving, voorzien van alles wat nodig was, zelfs de kaartjes voor de pont. Alleen op het (wisselvallige) weer konden ook Dick en Jacqueline geen invloed uitoefenen, het maakte de Triple M rijders niets uit.

08-08-17 - Regionieuws 3/2017 Brabant

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Brabantse Landgoederenrit op 6 augustus 2017, een landelijke rit overigens, uitgezet door Jan Carel Teding en Pim Verstappen. Mocht u zich afvragen waarom de bijgaande foto is gemaakt? Dat kunt u in de tekst van deze nieuwsbrief vinden. U kunt de nieuwsbrief dan ook hier downloaden.

01-08-17 - Jubileumboek

De voorbereidingen voor het boek dat ter gelegenheid van 50 jaar MGTTO zal worden uitgebracht, zijn in volle gang. En we kunnen nu al zeggen dat het een bijzonder boek gaat worden! Voor en door onze eigen leden, met en over onze eigen auto’s.
Misschien is het aan uw aandacht ontsnapt en heeft u nog geen “sponsorvakje” gereserveerd. Dat kunt u gelukkig nog even inhalen. Wilt u er zeker van zijn dat het jubileumboek er komt, dan kunt u zich alsnog als sponsor (ook met meer personen per vakje) aanmelden: leest u hier de informatie en neem contact op met Jacqueline Bronkhorst. 

31-07-17 - Inschrijving Triple M

Bij de familie Bronkhorst in Hurwenen wordt alles in gereedheid gebracht voor het Triple M Event. Omdat het de 10e keer is dat dit evenement wordt gehouden, is gekozen voor een weekend. Dit jubileumweekend vindt plaats op 19 en 20 augustus 2017. Jacqueline en Dick Bronkhorst geven door dat de inschrijving voor het Triple M Event is gesloten. Niet Triple M bezitters zijn op zondagochtend tussen 09.00 en 11.00 uur welkom op de koffie! Dat geldt natuurlijk ook voor wel Triple M bezitters die niet (meer) konden inschrijven. Nadere informatie vindt u in de agenda.

09-07-17 - Landgoederenrit

Regio Brabant staat garant voor alweer de vijfde landelijke rit van dit jaar. Jan Carel Teding en Pim Verstappen nodigen u uit voor een bezoek aan het gebied tussen Tilburg en de Belgische grens waar tot op heden een hoge mate van landelijke schoonheid bewaard is gebleven.  Op zondag 6 augustus 2017 bent u welkom op de Heerlijckheid De Eksterhoeve in Biest-Houtakker (bij Hilvarenbeek). Meer informatie leest u in de uitnodiging.

28-06-17 - Oldtimers & Schepen

Speciaal voor onze leden in het Noorden: het Oldtimer & Schepen Festival. Dit evenement vindt plaats van 14 t/m 16 juli 2017 in het prachtige, klassieke decor van de Franeker binnenstad. “Oude” schepen kunnen niet meer worden ingeschreven, “oude” auto’s (oldtimers) nog wel. U vindt alle informatie via www.franekeroldtimerfestival.nl

19-06-17 - Autojumble Heusden

Ook zo nieuwsgierig naar het “Roze Kasteel”? Kom dan op zondag 25 juni 2017 naar de British Autojumble in Heusden. Een aparte uitnodiging wordt niet (eigenlijk nooit) verzonden. Alle info vindt u bij het evenement in de agenda.

30-04-17 - Foto's 2017

FotograafEr staan weer nieuwe albums van evenementen en ritten  bij Foto & Video. Veel kijkplezier!

04-03-17 - Jubileum Triple M

IMG_1281Dit jaar vindt voor de tiende keer het Triple M Event plaats. Reden voor een feestje (als het dat al niet was). De organisatie van het Triple M Event is in handen van Jacqueline en Dick Bronkhorst die bij hun huis in Hurwenen van alles kunnen bieden. Omdat het deze keer een weekend betreft (19/20 augustus 2017) waarvoor men vooraf moet inschrijven, wordt de informatie al vroeg bekendgemaakt. U vindt hier de uitnodiging en hier het inschrijfformulier. Ook bezitters van een Triple M uit het buitenland zijn van harte welkom.

17-02-17 - Waalwijk en Drunen

P1080187Gedurende een groot aantal jaren werd de British Auto Jumble gehouden op het Lidoterrein in Waalwijk. Het evenement stond dan ook bekend als Waalwijk.
In 2016 zorgden regen en oldtimers voor schade aan het terrein met als gevolg reparatiekosten. Reden voor de organisatoren om te zoeken naar een alternatief en dat werd gevonden.
Op 25 juni 2017 is iedereen welkom in De Poort van Heusden (voorheen het Land van Ooit). De vergunningen zijn afgegeven en de poster kon worden gemaakt. Bekijk deze poster hier!

04-02-17 - Kortingsbon BCL 2017

Alleen voor leden! Download hier de bon voor uw korting op de toegangsprijs voor British Cars & Lifestyle in Rosmalen (18 en 19 maart 2017). Op de MGTTO-stand zal men u graag ontvangen.

01-02-17 - ALV 2017

20161221_084623 Square Front_drukwerkHet eerste nummer van de serie Square Fronts 2017 valt vòòr de Algemene Ledenvergadering van 26 februari 2017 bij u in de bus. Zoals gebruikelijk ontvangt u de agenda thuis maar .. u zult deze ook in Square Front nr. 1/2017 aantreffen.

01-12-16 - Houten 2017

P1030147Het is inmiddels traditie: de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten. Op 8 januari 2017 kunnen MG-liefhebbers hun hart weer ophalen, onderdelen en andere zaken zoeken of gewoon een drankje nemen op het nieuwe MG-jaar. De drie Nederlamdse MG-clubs zijn natuurlijk van de partij. Zij zullen u graag in Houten  ontvangen! Meer informatie vindt u op deze poster.

20-09-16 - Bestuur & Medewerkers

vergaderenOp dinsdag 11 oktober 2016 heeft weer een Council Meeting plaatsgevonden, een bijeenkomst voor de leden van het bestuur en alle medewerkers: regio-coördinatoren, registerbeheerders, shop- en archiefbeheerders en ledenadministrateur. Tijdens deze bijeenkomsten, die 2x per jaar worden gehouden, worden lopende en komende MGTTO-zaken besproken. De (vastgestelde) verslagen vindt u onder het blad Verslag ALV elders op deze website (alleen bereikbaar voor MGTTO-leden met een inlogcode).

20-09-16 - De laatste landelijke ..

go-fir-itDe uitnodiging is verzonden: op zondag 2 oktober 2016 wordt alweer de laatste landelijke rit gereden. De organisatie hoopt natuurlijk op een groot aantal deelnemers en u kunt daarvoor zorgen.

20-07-16 - MG meets Morgan

FotograafVoor de liefhebbers: een video https://youtu.be/cF4KDY6DE10 gemaakt door de zoon van MGTTO-lid Gert Vennink (lidnr. 1716) tijdens de bijeenkomst MG meets Morgan op 17 juli 2016. Veel kijkplezier!

 

 

 

27-06-16 - Waalwijk 2016 (2)

P1080186Waalwijk 2016 gaat de geschiedenis in als een enerverend evenement. Een dag vol Britse auto’s (waaronder heel bijzondere)m zon, regen, nog meer zon en tenslotte nog meer regen. Prima dag voor de verkoop van paraplu’s …  en met een wijntje erbij gewoon weer een prachtig evenement dat je niet had moet missen. IMG_20160626_130810

20-06-16 - Waalwijk 2016

P1070526Wordt 26 juni 2016 een stralende zomerdag? Hoe dan ook: het wordt in ieder geval een stralende dag in Waalwijk, een dag waarop British de boventoon zal voeren. MGTTO is natuurlijk ook van de partij. Mocht u er nog nooit zijn geweest, dan wordt het tijd om dat op 26 juni 2016 te herstellen.

07-03-16 - Goud(s) van Oud

De kop is eraf: de eerste landelijke rit (van Jan de Veer en Pieter Nederhoff) is voorbij. Aan Goud(s) van Oud namen 29 equipes deel. Bram en Annemarie Brakenhoff behaalden de eerste plaats. De volledige uitslag vindt u bij “Evenementen” maar … u vindt deze uitslag ook hier.

03-03-16 - Woodie's video

Als aanvulling op de presentatie tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 februari 2016 kunt u hier nog een filmpje over de Woodie van Peter van den Heuvel bekijken.

04-09-14 - Triple M Event 2014

Op 24 augustus 2014 was het weer tijd voor de “echte oudjes” bij het Triple M Event 2014, deze keer weer bij Jan van der Werf in Lunteren. Beetje zon, beetje regen, het mocht de deelnemers niet deren. Foto’s vindt u bij Foto & Video en ook in de volgende Square Front zal nog aandacht aan dit evenement worden besteed.

Tijd voor de "echte oudjes"

Tijd voor de “echte oudjes”

 

 

 

 

 

 

 

 

18-08-14 - Inlogcode aanvragen

Het aantal MGTTO-leden met een inlogcode is gestegen; zo’n 180 leden kunnen “achter het gordijntje” kijken, d.w.z. zij kunnen met hun inlogcode het ledenmenu openen. Zij kunnen ook controleren of hun gegevens goed in de ledenadministratie zijn opgenomen en of hun auto goed geregistreerd staat.
HOE VRAAG JE EEN INLOGCODE AAN?
Klik in het ledenmenu op “Verslag ALV” of “Ledenlijst”. Nadat u de informatie heeft gelezen, kunt u via het toegevoegde formulier uw inlogcode aanvragen. Daarna krijgt u via e-mail de gegevens toegestuurd.

25-08-12 - Triple M in foto's

Veel fotografen: op achtergrond Ted Sluymer

Een prachtige impressie van het vijfde Triple M Event (Lunteren, 19 augustus 2012) is te zien op Autokiosk. Voor wie er was maar ook voor wie er niet was: hier kan iedereen genieten van de schitterende foto’s die Ted Sluymer op deze bijzondere dag maakte. We zijn er trots op dat Ted en Gerda Sluymer onze gasten wilden zijn.

09-05-12 - Beijing Nieuws 1

Team 11: de MG TD van Jos en Gerrie Rooswinkel (team 11) gaf het in Warschau op. De onderdelen voor de reparatie worden door een Poolse chauffeur uit Engeland gehaald en (volgens de berichten die we via Twitter van de organisatie ontvangen) zal de TD zich zo snel mogelijk weer bij de karavaan voegen.
Team 12: de MGB van Eef Verstappen en Paul van der Velden rijdt “zonder noemenswaardige problemen lekker vooraan in de groep”.

Ook u kunt de berichtgeving van @HBC2012 en de verrichtingen van “onze” en de andere teams volgen via Twitter.

16-03-12 - MGTTO-stand BCL

De MGTTO-clubstand op British Cars & Lifestyle stond op vrijdag 16 maart 2012 in de steigers. Kijk voor een impressie van “stand in aanbouw” naar de foto’s in het album “British Cars vooraf”. Teun van der Heiden en Pieter Nederhoff maakten er iets moois van en kregen een welverdiende derde prijs ..  gefeliciteerd! Een verslag leest u in het volgende nummer van Square Front.

21feb 18
Nieuw …

Nieuw …

Binnenkort ontvangt u het eerste nummer van Square Front in het jaar 2018, het jaar waarin MGTTO 50 wordt. Om te laten zien dat de vereniging desondanks bij de tijd blijft,…

Lees meer
04feb 18
ALV 2018

ALV 2018

De uitnodiging met de agenda voor de Algemene Ledenvergadering is via e-mail (of per reguliere post) bij u bezorgd. Alle leden zijn welkom op zondag 25 februari 2018 in De Nieuwe…

Lees meer
23jan 18
Founding Day

Founding Day

Of wel .. de dag van oprichting: 15 januari 1968 werd op 15 januari 2018 niet vergeten. Op die dag ontvingen de leden in hun mailbox informatie over het jubileumweekend…

Lees meer
13jan 18
Hoera … 50

Hoera … 50

Het is zover ..! 15 januari 1968 - 15 januari 2018 Vandaag, op maandag 15 januari 2018, bereikt MGTTO de leeftijd van 50 jaar en dat gaan we vieren op 15,…

Lees meer
04jan 18
Houten 2018

Houten 2018

Als extra service voor bezoekers en deelnemers heeft de organisatie van de MG Informatie- en Onderdelendag in het Expo Center in Houten u de zaalindeling aangeboden. Het evenement is alweer…

Lees meer
31dec 17
Happy New Year

Happy New Year

Namens het bestuur van MGTTO: voor alle leden en voor alle anderen die MGTTO een warm hart toedragen! Wij zien u in dit nieuwe jaar graag op zondag 7 januari…

Lees meer
12dec 17
Deelnemers Houten 2018

Deelnemers Houten 2018

De laatste Square Front van 2017 moet nog verschijnen en de voorbereidingen voor alle feestdagen zijn in volle gang. In diverse regio's wordt het MGTTO-jaar 2017 afgesloten met een gezellige…

Lees meer
12dec 17
Het LTS-meisje

Het LTS-meisje

U kent haar vast nog wel, Rosemarie Habraken, het eerste meisje op de LTS. Er verscheen een artikel over haar in de eerste Square Front van 2016. Wilt u Rosemarie…

Lees meer
01nov 17
Square Front … Geland

Square Front … geland

Het heeft wat langer geduurd dan waar we op hoopten, maar uiteindelijk is het toch gelukt: het oktobernummer van Square Front is in alle brievenbussen geland.  Inmiddels zijn de voorbereidingen…

Lees meer
13okt 17
MGTTO Onderdelenmarkt

MGTTO onderdelenmarkt

Het is allemaal te lezen in de uitnodiging (die ook te vinden is bij het evenement in de "agenda":  tijd voor de MGTTO onderdelenmarkt in het Dorpshuis in Austerlitz. Op…

Lees meer
23aug 17
Triple M (dag 2)

Triple M (dag 2)

Op de tweede dag van het Triple M Event 2017 (20 augustus) scheen de zon. De ene auto na de andere vond een plaats rondom het huis van de familie…

Lees meer
19aug 17
10e Triple M Event

10e Triple M Event

Dit weekend wordt voor de tiende keer het Triple M Event gehouden, het evenement voor bezitters van Midgets, Magnas en Magnettes uit de periode 1929 tot 1936. Vrijdagavond waren de eerste…

Lees meer
08aug 17
Regionieuws 3/2017 Brabant

Regionieuws 3/2017 Brabant

In deze nieuwsbrief leest u meer over de Brabantse Landgoederenrit op 6 augustus 2017, een landelijke rit overigens, uitgezet door Jan Carel Teding en Pim Verstappen. Mocht u zich afvragen waarom…

Lees meer
01aug 17
Jubileumboek

Jubileumboek

De voorbereidingen voor het boek dat ter gelegenheid van 50 jaar MGTTO zal worden uitgebracht, zijn in volle gang. En we kunnen nu al zeggen dat het een bijzonder boek…

Lees meer
31jul 17
Inschrijving Triple M

Inschrijving Triple M

Bij de familie Bronkhorst in Hurwenen wordt alles in gereedheid gebracht voor het Triple M Event. Omdat het de 10e keer is dat dit evenement wordt gehouden, is gekozen voor…

Lees meer
09jul 17
Landgoederenrit

Landgoederenrit

Regio Brabant staat garant voor alweer de vijfde landelijke rit van dit jaar. Jan Carel Teding en Pim Verstappen nodigen u uit voor een bezoek aan het gebied tussen Tilburg…

Lees meer
28jun 17
Oldtimers & Schepen

Oldtimers & Schepen

Speciaal voor onze leden in het Noorden: het Oldtimer & Schepen Festival. Dit evenement vindt plaats van 14 t/m 16 juli 2017 in het prachtige, klassieke decor van de Franeker…

Lees meer
19jun 17
Autojumble Heusden

Autojumble Heusden

Ook zo nieuwsgierig naar het "Roze Kasteel"? Kom dan op zondag 25 juni 2017 naar de British Autojumble in Heusden. Een aparte uitnodiging wordt niet (eigenlijk nooit) verzonden. Alle info…

Lees meer
30apr 17
Foto’s 2017

Foto’s 2017

Er staan weer nieuwe albums van evenementen en ritten  bij Foto & Video. Veel kijkplezier!

Lees meer
04mrt 17

Jubileum Triple M

Dit jaar vindt voor de tiende keer het Triple M Event plaats. Reden voor een feestje (als het dat al niet was). De organisatie van het Triple M Event is…

Lees meer
17feb 17

Waalwijk en Drunen

Gedurende een groot aantal jaren werd de British Auto Jumble gehouden op het Lidoterrein in Waalwijk. Het evenement stond dan ook bekend als Waalwijk. In 2016 zorgden regen en oldtimers…

Lees meer
04feb 17

Kortingsbon BCL 2017

Alleen voor leden! Download hier de bon voor uw korting op de toegangsprijs voor British Cars & Lifestyle in Rosmalen (18 en 19 maart 2017). Op de MGTTO-stand zal men…

Lees meer
01feb 17

ALV 2017

Het eerste nummer van de serie Square Fronts 2017 valt vòòr de Algemene Ledenvergadering van 26 februari 2017 bij u in de bus. Zoals gebruikelijk ontvangt u de agenda thuis maar…

Lees meer
01dec 16

Houten 2017

Het is inmiddels traditie: de MG Informatie- en Onderdelendag in Houten. Op 8 januari 2017 kunnen MG-liefhebbers hun hart weer ophalen, onderdelen en andere zaken zoeken of gewoon een drankje…

Lees meer
20sep 16

Bestuur & Medewerkers

Op dinsdag 11 oktober 2016 heeft weer een Council Meeting plaatsgevonden, een bijeenkomst voor de leden van het bestuur en alle medewerkers: regio-coördinatoren, registerbeheerders, shop- en archiefbeheerders en ledenadministrateur. Tijdens…

Lees meer
20sep 16

De laatste landelijke ..

De uitnodiging is verzonden: op zondag 2 oktober 2016 wordt alweer de laatste landelijke rit gereden. De organisatie hoopt natuurlijk op een groot aantal deelnemers en u kunt daarvoor zorgen.

Lees meer
20jul 16

MG meets Morgan

Voor de liefhebbers: een video https://youtu.be/cF4KDY6DE10 gemaakt door de zoon van MGTTO-lid Gert Vennink (lidnr. 1716) tijdens de bijeenkomst MG meets Morgan op 17 juli 2016. Veel kijkplezier!    …

Lees meer
27jun 16

Waalwijk 2016 (2)

Waalwijk 2016 gaat de geschiedenis in als een enerverend evenement. Een dag vol Britse auto's (waaronder heel bijzondere)m zon, regen, nog meer zon en tenslotte nog meer regen. Prima dag…

Lees meer
20jun 16

Waalwijk 2016

Wordt 26 juni 2016 een stralende zomerdag? Hoe dan ook: het wordt in ieder geval een stralende dag in Waalwijk, een dag waarop British de boventoon zal voeren. MGTTO is natuurlijk ook…

Lees meer
07mrt 16

Goud(s) van Oud

De kop is eraf: de eerste landelijke rit (van Jan de Veer en Pieter Nederhoff) is voorbij. Aan Goud(s) van Oud namen 29 equipes deel. Bram en Annemarie Brakenhoff behaalden…

Lees meer
03mrt 16

Woodie’s video

Als aanvulling op de presentatie tijdens de Algemene Ledenvergadering op 28 februari 2016 kunt u hier nog een filmpje over de Woodie van Peter van den Heuvel bekijken.

Lees meer
04sep 14

Triple M Event 2014

Op 24 augustus 2014 was het weer tijd voor de "echte oudjes" bij het Triple M Event 2014, deze keer weer bij Jan van der Werf in Lunteren. Beetje zon,…

Lees meer
18aug 14

Inlogcode aanvragen

Het aantal MGTTO-leden met een inlogcode is gestegen; zo'n 180 leden kunnen "achter het gordijntje" kijken, d.w.z. zij kunnen met hun inlogcode het ledenmenu openen. Zij kunnen ook controleren of hun gegevens goed in…

Lees meer
25aug 12

Triple M in foto’s

Een prachtige impressie van het vijfde Triple M Event (Lunteren, 19 augustus 2012) is te zien op Autokiosk. Voor wie er was maar ook voor wie er niet was: hier kan iedereen…

Lees meer
09mei 12

Beijing Nieuws 1

Team 11: de MG TD van Jos en Gerrie Rooswinkel (team 11) gaf het in Warschau op. De onderdelen voor de reparatie worden door een Poolse chauffeur uit Engeland gehaald en…

Lees meer
16mrt 12

MGTTO-stand BCL

De MGTTO-clubstand op British Cars & Lifestyle stond op vrijdag 16 maart 2012 in de steigers. Kijk voor een impressie van "stand in aanbouw" naar de foto's in het album "British Cars vooraf".…

Lees meer
Volg ons op Twitter