Het laatste regio nieuws


21-05-17 - Radar Rally 2017

Radar RallyVoor de tiende keer maar liefst: de Radar Rally op 11 juni 2017 met als startplaats Maastricht. Voor diegenen die het niet weten:  deze toer-rally wordt door de Lions Club Valkenburg in samenwerking met leden van de MG T-Type Owners Club South georganiseerd om bewoners van Radar-huizen een fantastische en onvergetelijke zondagmiddag te bezorgen. De Stichting Radar (http://www.radar.org/) maakt het mogelijk dat mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding zelfstandig kunnen wonen in een eigen huis. Bekijk de uitnodiging en schrijf in!

 

11-05-17 - Borderline 2017

Oldtimers_flowers
In en door Regio Zuid wordt op zondag 27 augustus 2017 de 26e editie van de Borderline georganiseerd. Het thema: Oldtimers between Flowers. Er kunnen 110 auto’s deelnemen, dus wie het eerst komt …  Alle informatie en het inschrijfformulier kunt u hier vinden. En kijk ook eens op deze website.

03-12-15 - Agenda 2016 Zuid

KalenderHet activiteitenschema 2016 is door MGTTO Regio South (Zuid) vastgesteld en zal in Square Front en op de website worden gepubliceerd. Tot die tijd kunt u alle data hier bekijken en in uw agenda noteren.

27-11-12 - Arizona MG Club

Het bijgevoegde nummer van de “Gazette of the Arizona MG Club” (USA) ontvingen we van Arie Alleleijn uit Regio Zuid. In dat nummer (pag. 15 e.v.) vertelt Don Pottenger over zijn ontmoeting met Arie tijdens een reis in Europa. Wij wensen u veel leesplezier!

Volg ons op Twitter