Het laatste regio nieuws


26-11-17 - Kerstborrel Oost

Een jaar is zo voorbij, dus is het alweer tijd voor een jaarafsluiting. De kerstborrel van West is traditie, die van Oost moet dat nog worden. Op zondag 17 december 2017 verwelkomt Regio Oost u graag op de borrel. Maakt u geen deel uit van Regio Oost maar wilt u toch “meeborrelen”? Dat kan als u zich vooraf even aanmeldt. Alle informatie vindt u in deze uitnodiging. De leden van Regio Oost ontvangen deze uitnodiging via e-mail thuis.

12-09-17 - Praatavond Oost

Zoals jullie allemaal weten voeden wij onze auto’s met de benodigde brandstof en buitenlucht. Dit mengsel moet aangevoerd worden en heeft een goede vonk nodig om te ontploffen, daar gaat het op de praatavond over.
Henry Hebels komt ons de geheimen van zijn 123 ignition-conversions uitleggen.
Verder komt Pel de Haas onze kennis van de SU brandstofpomp opfrissen en zijn elektronische oplossing tonen tegen het inbranden van de contactjes.

De praatavond is op 28 september 2017 en begint om 20.00 uur in de Wormshoef aan de Dorpsstraat 192 in Lunteren.
Wil je, voor de planning, even laten weten of je komt.

18-06-12 - Oost bezocht Jansen

Op 16 juni 2012 brachten leden van Regio Oost een bezoek aan Jansen Carrosseriebouw in Wesepe. Het bedrijf is gestart met het bouwen van veewagens, maar is inmiddels gespecialiseerd in het bouwen van specials op basis van een oldtimer chassis. Tijdens het bezoek werd er gewerkt aan Alvis en Riley specials. Foto’s zijn te bekijken in het album Jansen Carrosseriebouw. Een verslag zal later in Square Front worden gepubliceerd.