Bits & pieces

Bent u op zoek naar onderdelen? Heeft u iets leuks aan te bieden? Kijk dan rond op onze vraag- en aanbodpagina. Hier kunnen leden “Bits & Pieces” vinden, verkopen, ruilen of misschien zelfs gratis verkrijgen. Vul alle velden op het formulier in, klik op verzenden en wij plaatsen het voor u in de juiste rubriek.
LET OP: drie (3) maanden na de plaatsingsdatum wordt uw advertentie automatisch verwijderd!

AANGEBODEN:

Te koop: spaakwielen MG TF
Plaatsingsdatum; 14 september 2020
Omschrijving: wegens beeïndiging hobby 5 zilverkleurige spaakwielen in perfecte staat. Met banden met z.g.a.n. profiel (9mm. 165 x 15, 0485).

Prijs: n.o.t.k.
Info: Kees Jansen
Tel.: 06-50221948
E-mail: keesj@rdgg.nl

*****

Te koop: MG TF in onderdelen
Plaatsingsdatum; 7 september 2020
Omschrijving: voor mijn MG TF 1250, die ik vanaf 1967 heb, zoek ik vanwege mijn leeftijd een liefhebber die hem wil overnemen. De auto ligt geheel in onderdelen maar is compleet. De motor staat al vele jaren stil maar de oliedruk was 60 psi. Originele Nederlandse auto met papieren kentekenbewijs (chassis # TF 2909, plaat XG- 24- 68) Daarnaast heb ook ik de restanten van een YA.

Prijs: n.o.t.k.
Info: Kees Jansen
Tel.: 06-50221948
E-mail: keesj@rdgg.nl

*****

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

GEZOCHT:

Gezocht: onderdelen voor MG TC
Plaatsingsdatum: 21 juli 2020 2020
Omschrijving: voor mijn MG TC (1949) ben ik op zoek naar onderdelen t.w. de complete achterzijde, d.w.z. het plaat en houtwerk van het linker tot aan het rechter portier. Ook zoek ik nog de treeplanken voor de linker en rechter zijde.  Wellicht heeft een v.d. clubleden deze onderdelen nog liggen.

Verder: het bovenstaande had ik in Duitsland gekocht, echter toen ik met de man een afspraak maakte om het op te halen bleek dat hij het (incl. een nog te restaureren MG TC) aan een Nederlander had verkocht grrrrr.  Misschien is er bij de club iemand die iets heeft gehoord wie deze auto, incl, de onderdelen, heeft gekocht, zodat ik met die persoon in contact kan komen om het eventueel van hem over te kopen.

Prijs: n.o.t.k.
Info
: Paul Firet
Tel.: 06-51318396
E-mail: paul.firet@telenet.be

*****

FORMULIER:

Uw voor- en achternaam*
Uw e-mail*
Uw lidnummer
Uw telefoonnummer*
Maak een keuze*
Plaatsing*
Onderwerp bericht/advertentie*
Prijs*
Uw bericht/advertentietekst*
Voeg een foto bij
* zijn verplichte velden