For the love of .. MG TC

We ontvingen de volgende informatie van clublid Stanley Daamen: op internet is een geweldige documentaire is verschenen over de MG TC. het is misschien een leuk idee om deze film op de TTO website te plaatsen … de film duurt 45 minuten en is afkomstig van Channel 4 UK. Alle zaken komen aan bod, vanaf de aankoop, de totale restauratie, clubmeetings, driving test, races, hill-climbs, enz enz. Ook krijg je een blik binnen de werkplaats van een T Type body bouwer en een verchromerij, en alles is lekker origineel oud Engels. Wat opvalt is dat niet alleen in ons land de TC bezitters ouder worden, ook in andere landen wordt men er niet jonger op.
De presentator Philip Glenister die de de reportage van commentaar voorziet was bij de start nogal anti TC. Hij vond het een oude, oncomfortabele en gevaarlijke auto om aan het huidige verkeer deel te nemen. Maar naarmate de restauratie vordert en hij met steeds meer TCs in aanraking kwam, werd hij steeds enthousiaster.
Helaas mag de video vanwege auteursrechten niet op de website worden geplaatst. De titel is “For the love of cars, MG TC”, u kunt hem vinden op www.youtube.com. Toch nog veel kijkplezier!

MGTTO Standaard Afb