Nieuwsbrief 108 West

Nieuwsbrief 108 van Regio West staat weer volop plannen en informatie. Zo zijn de data voor 2018 opgenomen maar ook is er aandacht voor de meest recente zaken zoals de Kerstborrel op 17 december 2017 en de laatste meeting, die van 12 november 2017. We lezen onder meer:  op zondag 12 november 2017 was er weer een supergezellige meeting. Er werd verzameld vanaf 14.30 uur in “’t Praethuys” van Jan en Elly Hauser in Oudewater. Het is gebruikelijk dat op die laatste “gewone” meeting van het jaar, de plannen voor het komende jaar worden ontvouwen. Het was een taak die voorbeeldig door Carel werd uitgevoerd … de opkomst was, net als altijd eigenlijk, weer als vanouds. Met ruim veertig bezoekers is het telkens weer erg gezellig!  Alle informatie kunt u natuurlijk hier lezen in de nieuwsbrief zelf.

 

Nieuwsbrief West 108