Nijkerk 2018

De viering van 50 jaar MGTTO werd zaterdagavond in het bijzijn van een groot aantal leden groots gevierd. Tijdens de door het bestuur aangeboden “borrel” werd het jubileum-boek gepresenteerd en aan de aanwezige leden en sponsoren uitgereikt. Een lijvig boekwerk van 272 pagina’s, maar met veel herkenbare, bijzondere en boeiende verhalen! Een boek om trots op te zijn … en om regelmatig eens in te bladeren en te lezen.
Op vrijdag 15 juni kwamen de deelnemers bijeen in “De Roode Schuur” in Nijkerk, op zaterdag 16 juni werd een prachtige rit van zo’n 140 kilometer gereden, onderbroken door een lunch. Op zondag 17 juni 2018 werd een ‘coffeebreak” gemeld, helemaal in stijl met MGTTO-gebak. 
Enkele foto’s van het jubileumweekend ziet u hieronder. In Square Front nr. 4 (augustus 2018) zal een uitgebreider verslag van de feestelijkheden worden opgenomen.

IMG 20180617 WA0006