British Cars uitgesteld

Vandaag heeft Libéma, de organisator van British Cars & Lifestyle, laten weten dat naar een nieuwe datum voor het evenement gezocht gaat worden. Ongeveer 80% van de deelnemers had zich vanwege de ontwikkelingen rondom het corona-virus teruggetrokken. Hieronder leest u het bericht van Libéma en wij houden u uiteraard op de hoogte!

Nieuwe datum British CARS & Lifestyle vanwege corona-virus

 Vanwege de omstandigheden rondom het corona-virus en de daaruit voortgekomen maatregelen en adviezen van de veiligheidsregio’s en het RIVM, hebben wij in overleg met direct betrokkene besloten het auto-evenement British Cars & Lifestyle, dat dit weekend in het Autotron in ‘s-Hertogenbosch zou plaatsvinden, te verplaatsen. In overleg met alle betrokkenen zullen we zo snel mogelijk een nieuwe datum vaststellen. We hopen op deze manier de veiligheid van onze bezoekers en de kwaliteit van het evenement te waarborgen. Bezoekers die online een ticket hebben gekocht, krijgen het geld terug. 

 

 

BCL