Kijktip

Onlangs kwam ik via een tip op Youtube / Shannons Club TV tegen. Dit is een Australische website waarin de presentatoren Mark Oastler en John Wright diverse automerken onder de loep nemen. Je vindt hier niet alleen video’s maar ook artikelen met veel foto’s over auto’s en motoren.
In episode 145 behandelen ze de MG T-type Series Midget, deze episode duurt ruim 16 minuten en is voor ons als bezitters erg interessant om te bekijken. Wel moet je de Engelse taal redelijk beheersen want alles gaat in een Aussie dialect, maar je kunt op Youtube ook de Engelse ondertitels inschakelen Op deze site vind je ook nog vele andere merken Young- and Oldtimers die het bekijken waard zijn.

Youtube / MG TC/TD/TF – Shannons Club TV – Episode 145

Veel kijkplezier, met Octagonale groet,
Stanley Daamen

Shannons Club