Blog 141 – Op reis

Het mag dan nog wel niet zo erg warm zijn, Siberisch koud is het is het gelukkig niet. Je zult er met je MG zeker wel op uit kunnen. Een vaccinatietrip richting Servië (waar men vaccins te over schijnt te hebben) staat waarschijnlijk niet bovenaan het verlanglijstje. Een vakantie naar het buitenland zit er (nog) niet in. Maar ook binnen Nederland kun je naar het buitenland reizen. Naar Siberië bijvoorbeeld, een plaatsje aan de A67, onderdeel van de gemeente Peel en Maas.

Zo zijn er in alle windstreken van ons land van die bijzondere plekken te vinden. MGTTO-leden uit de diverse regio’s kunnen dus maar kiezen waarheen zij willen afreizen (het is maar een idee).
Misschien wil Zuid wel eens naar Moskou, een buurtschap in de gemeente Ooststellingwerf in Friesland. En leden uit Noord? Die kunnen eens gaan kijken in Californië, een buurtschap aan de N831 in de gemeente Maasdriel.

Ga je van Noord naar Zuid (of andersom), van Oost naar West (of ook andersom), dan behoren Marokko, Frankrijk, Palestina of Engeland tot de mogelijkheden.

Wat Egypte betreft kun je zelfs een keuze maken uit drie: Egypte in Brabant (gemeente Venlo) en bij Achtkarspelen of Ooststellingwerf in Friesland.

 

 

Zelf blijf ik dichtbij huis en ga op zoek naar het Vaticaan. Italië is een prachtig land, toch! ‘Mijn Vaticaan’ vind ik in het natuurreservaat De Meren bij Dreumel, gemeente West Maas en Waal, waar één van de fraaie plassen het Vaticaan is genoemd.

Ontdek het buitenland in Nederland, het is maar een idee, have fun en stay safe!

MGTTO Standaard Afb