EEOTY 2022

Eerder hebben we u al ingelicht over het European Event of the Year dat in 2022 in België wordt gehouden. Op de bijgaande foto ziet u het aantal inschrijvingen tot nu toe en hieronder vindt u een mededeling van de Belgische MG Car Club, een oproep om u alsnog als deelnemer op te geven:

Beste EEOTY-geïnteresseerden, we leven in onzekere tijden en de nog steeds woekerende C-19 pandemie maakt dat we sommige beslissingen nu niet kunnen of durven nemen. We begrijpen dat de registratie voor het EEOTY 2022 niet altijd een eenvoudige zaak is, daarom verlengen we, in samenspraak met het hotel, de inschrijvingsperiode tot 23 januari 2022.

Vergeet vooral niet dat ingeval van C-19 problemen er een annuleringsverzekering voor het hotel is (in de prijs inbegrepen) en dat de MGCCB bij een annulering van het evenement het inschrijvingsbedrag terug zal storten er is dus geen enkel financieel risico. U kunt zich registreren via onze website: https://eeoty2022.mgcarclub.be/

EEOTY 2022