Trapauto gezocht

Houten (MG Informatie- en Onderdelendag) 2014: wat een succes, de mooiste (zelfgebouwde) MG trapauto’s werden tentoongesteld. Op de beurs van 11 september 2022 wil de organisatie dit nog eens over doen, want wie weet hoeveel prachtige modellen er in de loop der jaren nog zijn ontstaan. Iedereen, die een zelfbouw MG trapauto heeft, wordt door de organisatie uitgenodigd om die op 11 september mee te brengen naar Houten. Daar zullen ze op tafels worden gezet zodat iedereen ze kan bewonderen.

De beide meisjes uit de gele trapauto die destijds de mooiste was, zijn inmiddels jongedames geworden. Zij zullen nu de juryleden zijn die de trapauto’s mogen beoordelen.

Ben je in het bezit van zo’n zelfgebouwde MG trapauto en wil je die in Houten laten zien, neem dan even contact op met de organisatie: mgbeurs@mgcarclub.nl

 

P1060401