Blog 214 – Eén man …

Het lijkt niet mogelijk: één man die het hele land op de been brengt. Max kreeg het voor elkaar en heel Zandvoort kleurde oranje. Een vrolijke gebeurtenis in een land dat bol staat van de woorden waaraan crisis is gekoppeld.

De coronacrisis is even wat op de achtergrond geraakt. Even, want mensen worden nog steeds ziek en het woord ‘vaccinatieplicht’ kwam ook al voorbij. Het betekent wel dat er nu nog massaal gefeest kan worden en dat doen we, ook al zorgt één man (en een andere dan Max) voor de nodige ellende in de wereld.

In deze septemberweken staat de Betuwe extra in het teken van fruit. Het gratis popfestival Appelpop (www.appelpop.nl) en het Oogst- en Fruitcorso (www.fruitcorso.nl) zullen de normale gang van zaken in de Betuwe verstoren. Zoals altijd zijn er voor- en tegenstanders, vooral wat de ‘verspilling’ van alle groente en fruit op de corsowagens betreft. Desondanks staan de bezoekers als één man langs de route en … blijft alle groente en fruit van de corsowagens eetbaar en geschikt om door de voedselbank te worden uitgedeeld.

Wijzelf, als vereniging, hebben zo onze eigen feestjes, wat minder massaal maar oh, zo goed om de onderlinge band te verstevigen. Als één man staan wij voor MGTTO, toch!

2013: 45 jaar MGTTO

In de eerste week van september 2023 vieren wij ons 55-jarig bestaan, met een feestje uiteraard. Zet het alvast in de agenda!

En geniet van een mooi weekend.

 

 

 

 

 

MGTTO Standaard Afb