Blog 230 – Bijna 2023

Een bijzonder jaar loopt ten einde. Alles wat vele jaren niets bijzonders was, ritten en activiteiten organiseren, praatavonden en excursies houden, stond tijdens de ‘Covid-jaren’ zo ongeveer stil. Het sociale leven werd grotendeels overgezet in een digitale omgeving.

Het jaar 2022 echter blonk uit door weer gewoon te zijn en dan is gewoon plotseling heel bijzonder.


Het verleden rust niet, het is actiever dan ooit, dat krijg je als je ouder wordt, wat voorbij leek, komt weer tot leven en laat ons niet ongemoeid’.

Deze woorden uit een roman van Isabel Allende kunnen op ieder moment worden toegepast, ook bij een jaarafsluiting zoals nu. Geen overzicht van hoogte- en dieptepunten, alleen wat woorden die misschien zeggen wat jij denkt.

Maar … ook tijd om je op de toekomst te richten. Een nieuw jaar met uitdagingen ligt voor ons. Maak er voor jou persoonlijk het allerbeste van!

In de MG-wereld staat het woord friendship centraal, in 2023 misschien nog meer dan ooit, want ‘100 jaar MG’ is niet niks. En dat moet natuurlijk gevierd worden. MG trekt er een heel jaar voor uit. Tussen juni 2023 en juni 2024 zullen overal activiteiten in het kader van 100 jaar MG plaatsvinden, ook in Nederland. Blijf de kalender volgen.

Bijna 2023. We wensen je een vrolijke oudejaarsavond en een goed maar vooral gezond nieuw jaar met veel aandacht voor MG en The Marque of Friendship.

 

CHEERS!

MGTTO Standaard Afb