Nieuws uit Zuid

Het laatste nieuws van Regio South lees je hieronder.

In ons ledenbestand gaan we vanaf december 2023 definitief afscheid nemen van: Frank Bonger, Anneke Ritzen en Leo en Diny Houx. Maar ook verwelkomen we vanaf nu Bart Sanders als nieuw lid: Bart en Marjoleen Sanders uit Tegelen zullen we in de toekomst zien rijden in hun MG TC uit 1949.

Verder een aanpassing van de agenda voor 2024: om organisatorische redenen hebben we de rit van 8 september moeten verplaatsen naar 15 september. En voor de midweekse rit van 12 juni staan er nog vraagtekens voor het uitzetten van die rit, maar ik heb er alle vertrouwen in dat iemand zich hiervoor nog gaat aanmelden.

Nog een laatste mededeling: de praatavond op 5 januari 2024 gaat niet door vanwege het nieuwjaarsdiner.

Tenslotte: hele mooie feestdagen en een mooi 2024.

Regio Bestuur MG South

 

Zuid