Totally T-Type

John James (UK) heeft vanaf 2010 t/m augustus 2023 in totaal 79 ‘Totally T-Type 2’ publicaties met veel technische informatie rond MG T-Types digitaal uitgegeven. Omdat John daarmee is gestopt, staat niet onomstotelijk vast dat de collectie op de huidige website (www.ttypes.org/ttt2) toegankelijk blijft.
Om de schat aan technische informatie rond MG T-type sportwagens veilig te stellen, heeft de webmaster van de Limburgse Oldtimer Vereniging De Oetlaotklep (Bart Sanders) het initiatief genomen; hij heeft John James gevraagd of de complete serie uitgaven van Totally T-Type 2 op de website van zijn club gepubliceerd mag worden. En dat vond John een goed idee!
De totale collectie van 79 Totally T-Type publicaties is nu toegankelijk via de website van de vereniging De Oetlaotklep.
Bart heeft er ook een index bijgemaakt om het zoeken te vergemakkelijken. Ga maar eens kijken bij www.oetlaotklep.nl en vervolgens bij ‘Archief’.

Totally T Type