Classic Day Passewaay

Het fenomeen “Classic Days” kom je tegenwoordig dikwijls tegen. Bekend zijn natuurlijk de Classic Days van Schloss Dyck bij Jüchen in Duitsland. Echter … in ons eigen land zijn ze ook te vinden, de echte Classic Days waar trotse eigenaren hun oldtimers kunnen presenteren. Voor de maand september hebben we gekozen voor de Classic Day Passewaay, een evenement dat voor de 3e keer wordt gehouden. En wat is dan wel “Passewaay’? Vroeger was het een buurtgemeenschap in de nabijheid van Tiel, tegenwoordig is het een Tielse wijk geworden, voorzien van alle stedelijke gemakken zoals een winkelcentrum. Bent u benieuwd wat de Classic Day Passewaay op 23 september 2017 te bieden hebben? U kunt zich oriënteren via Facebook (@PassewaaijClassicDay). De toegang is gratis en wilt u ook anderen van uw mooie oldtimer laten genieten: aanmelden kan via 0344pcd@gmail.com

Classic Day Passwaay