Founding Day

Of wel .. de dag van oprichting: 15 januari 1968 werd op 15 januari 2018 niet vergeten. Op die dag ontvingen de leden in hun mailbox informatie over het jubileumweekend in juni 2018. Zo’n 300 van de 449 leden hebben deze e-mail geopend. Het inschrijven kon beginnen. Heeft u het bericht toch gemist, neem dan contact op met de organisatie (Jacqueline Bronkhorst – tel. 06-41318400). 
Regio West gaf op 15 januari 2018 een speciaal feestje onder de naam “Founding Day”. Regiocoördinator Dick van der Maden liet ons weten dat de griep massaal had toegeslagen, dat er een groot aantal zieken was maar dat er toch nog zo’n vijftig aanwezigen waren! Een speciaal woord van welkom was er voor Jan Koerts als één van de actieve oprichters en zijn vrouw Saskia. Een heerlijk buffet en live muziek in ’t Praethuys van de familie Hauser maakte Founding Day tot een waar feest voor Regio West.

Eerste Logo