Nieuwsbrief 114 West

In mei rijdt iedereen in zijn autootje… 
Dit en de tekst hierna kunt u lezen in de meest recente nieuwsbrief (nr. 114) van Regio West. 
“Is het u al opgevallen dat de evenementenkalender in elke nieuwsbrief weer korter wordt? Dat houdt in dat er data voorbij gaan en er steeds weer leuke evenementen zijn. Het zou uw doel moeten zijn om daar zoveel als mogelijk is, bij te zijn. Heel vaak horen wij; “dat hadden wij veel eerder moeten doen!”. Wij gaan nu alweer richting de tweede helft van dit jaar. De tijd vliegt voorbij en voor je het weet, heb je je kans weer verkeken!”
Wat voor Regio West geldt, is natuurlijk ook van toepassing op alle regio’s en op MGTTO: de tijd verstrijkt en voor je het weet … heb je alles weer gemist. Meer nieuws van Regio West leest u in Nieuwsbrief nr. 114.

Nieuwsbrief West 114