Laatste nieuws

Het is alweer verleden tijd, de kersenrit 2019 is voorbij. De inwoners van het dorpje Beusichem genoten van alle MG-typen die op de Markt werden geparkeerd. En van de start van 45 deelnemers die de weg naar Beusichem hadden gevonden. “Dit is echt genieten” zei een enthousiaste inwoner … en hij mocht er alleen maar naar kijken. Hieronder wat plaatjes van de rit door het prachtige rivierengebied met als opdracht het “spotten” van beelden, een extra stimulans om goed te kijken. Slechts vijf beelden leverden punten op en wel:
– De dijk op de schop (Culemborg).
– Koe met kalf bij de Kooise zorgboerderij (Acquoy).
– De leeuwen op de toegangspoort van Mariënwaerdt (Beesd).
– Europa en de stier (Buurmalsen).
– Willem van Oranje en zijn gezin (Buren).

Al het andere was leuk, maar telde niet mee! Volgend jaar wordt de kersenrit voor de 10e keer gehouden; dan bent u er toch ook bij?

Kersenrit 2019 Sticker