Blog 120 – Sprookjes

Er was eens .. het begin van een verhaal vol spannende avonturen met draken, trollen, goede en slechte feeën, goede en slechte mensen. Zo’n verhaal loopt bijna altijd goed af: een sprookje en elk sprookje kent een eigen wijze les!

Sprookjes zijn oerverhalen en iedereen heeft het een beetje in zich, je vindt het terug in je persoonlijke verhaal. Je kunt dan ook je eigen sprookje schrijven.

Denk er maar eens over na:
*          Welke draak heb jij ontmoet en verslagen?
*          In welke put ben je gevallen en hoe kwam je er weer uit?
*          Wie is jouw goede (of slechte) fee?

Zo kun je nog veel meer bedenken voor je eigen verhaal en heeft het een goede afloop? Dan is het waarachtig een echt sprookje!

 

Het bestaan van onze vereniging is ook zo’n sprookje. Wie had 50 jaar geleden durven denken dat MGTTO zo’n stabiele positie in Nederland zou hebben opgebouwd. Ondanks alle draken die we moesten verslaan en de valkuilen waar we niet in moesten vallen, kent het verhaal nog steeds een goede afloop. En omdat ieder sprookje een wijze les moet bevatten: zorg met aandacht en respect voor elkaar en keep it up, the Marque of Friendship.

Waarmee kunnen we ieder op de valreep nog verblijden. Google wordt in deze coronatijd veelvuldig bezocht, ook door bijvoorbeeld Stanley Daamen. Hij vond voor ons een interessante video bij Shannons Club TV.
Episode 145 heeft als onderwerp de T-series:  https://youtu.be/FTP53A8H3Mc
Bij Shannons worden ook nog andere merken behandeld, neem er een kijkje, veel plezier!

MGTTO Standaard Afb