Blog 267 – Tijd …

Er is een tijd voor alles. Dat is een bekend gezegde en het klinkt zo eenvoudig. In werkelijkheid valt het niet mee om dat te accepteren, zeker niet als er mensen wegvallen. In de afgelopen periode hebben we afscheid moeten nemen van twee vrienden die aan de wieg stonden van MGTTO:

Lenn Bal overleed in mei 2023,
Willem Knijnenburg overleed in augustus 2023.

Lenn

Willem

Wat hebben wij veel aan deze mensen te danken. Zij waren het die, samen met nog drie andere vrienden, onze vereniging 55 jaar geleden het levenslicht lieten zien. We profiteren er nog steeds van, al zoveel tijd.

 

In 2002 werd Rob Hermans benoemd tot voorzitter van MGTTO. Hij heeft er tot 2019 zijn beste krachten aan gegeven.
Rob overleed op 7 september 2023.

Rob

En zo moeten wij omgaan met wat er in de tijd gebeurt, met die tijd voor alles. Wij zullen onze voorgangers missen. We zijn ze veel verschuldigd, dus laten we zuinig zijn op de vereniging MGTTO die ons is nagelaten.

De wereld verandert in deze tijd: van ‘met elkaar’ in ‘individueel’. Dat is geen goede ontwikkeling, laten we er dus niet aan meedoen. Met elkaar genieten van wat de tijd ons brengt, dat lijkt een prima uitgangspunt voor het weekend.

MG, the Marque of Friendship.

MGTTO Standaard Afb