Blog 266 – It’s over ..

MGTTO bestaat 55 jaar, een prestatie die gevierd mocht worden. Dat gebeurde ook in het weekend van 2 en 3 september. Na een koude en natte week bedachten de weergoden zich en zorgden voor rustig weer met een mooie temperatuur. Via Facebook lieten we de thuisblijvers meegenieten van de activiteiten. Je hoefde dus niet alles te missen. Maar intussen: it’s over, the party, met alle lof voor de organisatoren. Gelukkig hebben we de foto’s nog …

It’s over, dat geldt ook voor het weekend van Max op Zandvoort, wat een spektakel en wat een fans die zelfs in de regen nog bleven zitten om Max te zien winnen. Wat je er ook van vindt, de sfeer was wel bijzonder.

It’s over, ook voor ‘Wheels at the Palace’ waar velen zich konden vergapen aan de fraaie modellen die daar bijeen kwamen. Voor sommigen betekent dat extra reclame, voor anderen de kroon op het werk. Afgelopen jaar hadden we een ‘winner’ (de F1 Stiles van de familie Bronkhorst). Dit jaar hadden we weer een winner, maar dan in een sprintrace voor prewars, tijdens ‘Wheels at the Palace’ georganiseerd door de Dutch Vintage Sports Car Club. Met zijn MG TA Special 1937 veroverde Erik van Hardeveld een tweede plaats. Gefeliciteerd!

It’s over, dat was het ook voor de kweker van kerstbomen toen hij ontdekte dat ‘grapjassen’ de toppen uit zijn bomen hadden geknipt. Wat een tegenstelling tot de feestelijke evenementen die in ongeveer hetzelfde weekend plaatsvonden. De verschillen kunnen niet groter zijn
De kerstshows worden weliswaar alweer opgebouwd, maar voor nu is het weekend, met veel zon. Toch eerst nog maar een ritje in je MG, veel plezier!

MGTTO Standaard Afb