Blog 265 – All inclusive

Het lijkt te verwijzen naar een geheel verzorgde (luxe) vakantie maar de vakantietijd is inmiddels wel voorbij. Het gewone leven gaat weer beginnen met alle eigenaardigheden die daarbij horen. Nieuwe politici aan wie we moeten wennen, van Bontenbal tot Timmermans, de verschillen kunnen niet groter zijn. Maar goed, het is een all inclusive pakket, we krijgen het er allemaal bij.

De afgelopen keer vertelden we je over ‘Wheels at the Palace’ maar ook over ‘Wheels at Hotel Apeldoorn’. Dat alles in aanloop naar de beide evenementen die dit weekend gaan plaatsvinden.

Bij Paleis Soestdijk zul je zeker een groot aantal bijzondere auto’s vinden, daarover zul je achteraf wel genoeg kunnen lezen. Het aantal deelnemers aan de lustrumviering is wat minder groot dan gehoopt. Bij beide evenementen zullen we vast en zeker mooie oldtimers aantreffen, maar de exemplaren die we je hier tonen? Die zul je er niet vinden.

Of het nu groen, blik, canvas of zand is, het zijn allemaal ‘vervoersmiddelen’ waar je met plezier naar kunt kijken.Waar je dit weekend ook bent, maak er een bijzonder weekend van!

 

 

MGTTO Standaard Afb