Blog 268 — Humor

Onlangs las ik deze uitspraak: ik houd niet van mensen zonder humor. Je kunt je er iets bij voorstellen, zij het niet dat er verschillende soorten humor bestaan. Het ene soort zal je meer aanspreken dan het andere, maar of er echt mensen zijn die helemaal geen humor hebben? Dat schijnt toch niet te bestaan.

Het soort Toos & Henk  is aan mij helaas niet besteed terwijl anderen er niet genoeg van kunnen krijgen. Voor die liefhebbers wordt dan ook jaarlijks een kalender uitgebracht.

 

 

 

 

 

 

Even geleden stuurde ik iemand een uitnodiging voor koffie met een stuk van de appeltaart die ik net gebakken had. Van het antwoord (dat komt goed uit, heb net een nieuwe vetrol ontdekt) zie ik wel de humor in en kan er nog lang over nagniffelen. Mensen zonder humor, als ze echt bestaan, zijn misschien wat lastig om mee om te gaan. Niets is leuker dan wat onderling leedvermaak en een grapje zo nu en dan.


Cartoons over auto’s, oldtimers en natuurlijk MG’s zijn volop te vinden. Regelmatig hebben we al plaatjes laten zien die in de loop van onze 55 jaren in Square Front zijn verschenen. Deze kan er nog wel bij: een stereotiepe uitspraak als het over Engelse auto’s gaat.

Binnenkort is het tijd voor onze eigen British Car (Club) Day. Je komt toch wel naar Houten op 22 oktober?

Voor nu een fijn weekend!

 

MGTTO Standaard Afb