Het laatste regio nieuws


11-08-17 - Weekend South

Rudie en Huib Bruijstens organiseerden eind juli het Zeeland-weekend voor  Regio South (Zuid). Omdat plaatsing in Square Front nr. 4/2017 niet meer mogelijk was, zal het verslag van dit geslaagde weekend in een volgend nummer worden geplaatst.  Hier alvast een poëtische impressie uit dit verslag:  

Zeeuws Vlaanderen….. het mooie gebied van dijken, polderwegen met daarlangs zeer, oude knotwilgen, verborgen stukjes land en soms verlaten hoeveu, cultuur en eeuwenoude tradities, zon, zee, zand en strand. Zeeland….. de havens met hun maritieme verleden.

Meer over dit weekend leest u te zijner tijd in het verslag van Walter en Rianne Jacobs.

 

 

21-05-17 - Radar Rally 2017

Radar RallyVoor de tiende keer maar liefst: de Radar Rally op 11 juni 2017 met als startplaats Maastricht. Voor diegenen die het niet weten:  deze toer-rally wordt door de Lions Club Valkenburg in samenwerking met leden van de MG T-Type Owners Club South georganiseerd om bewoners van Radar-huizen een fantastische en onvergetelijke zondagmiddag te bezorgen. De Stichting Radar (http://www.radar.org/) maakt het mogelijk dat mensen met een verstandelijke beperking onder begeleiding zelfstandig kunnen wonen in een eigen huis. Bekijk de uitnodiging en schrijf in!

 

11-05-17 - Borderline 2017

Oldtimers_flowers
In en door Regio Zuid wordt op zondag 27 augustus 2017 de 26e editie van de Borderline georganiseerd. Het thema: Oldtimers between Flowers. Er kunnen 110 auto’s deelnemen, dus wie het eerst komt …  Alle informatie en het inschrijfformulier kunt u hier vinden. En kijk ook eens op deze website.

27-11-12 - Arizona MG Club

Het bijgevoegde nummer van de “Gazette of the Arizona MG Club” (USA) ontvingen we van Arie Alleleijn uit Regio Zuid. In dat nummer (pag. 15 e.v.) vertelt Don Pottenger over zijn ontmoeting met Arie tijdens een reis in Europa. Wij wensen u veel leesplezier!