Blog 103 – Wat doe jij?

Wat doe jij…

* Houd je de 1,5 meter afstand aan als je gaat wandelen of fietsen?
* Laat je twee collega’s met jou in je auto meerijden?
* Wat doe je als in een restaurant iemand onophoudelijk zit te niezen?

Een paar vragen uit een recente coronaquiz die waarschijnlijk tot doel heeft de mensen alert te houden. Want alles wijst erop dat we de regels aan onze laars lappen. Het aantal coronabesmettingen neemt toe en dat is geen prettig idee. We kunnen dus niets anders doen dan iedereen aanraden om voorzichtig te zijn, hoe lastig dat soms ook is.

Als je een tuin hebt, dan kan dat een prachtig toevluchtsoord zijn, een plaats waar van alles te zien en te beleven valt. Soms maakt iemand een plaatje van iets wat met het blote oog wat minder goed te zien is zoals hiernaast: wat een details, zowel van de bloem als het beestje.

Over details gesproken, is het je al opgevallen dat er wijzigingen aan onze website zijn aangebracht? Op de achtergrond wordt gewerkt aan een remake van de site. Verouderde onderdelen worden vervangen, andere onderdelen worden gemoderniseerd. Daarmee hopen we de website nog aantrekkelijker te maken voor zowel leden als andere geïnteresseerden. In de afgelopen weken is het aantal bezoekers op de website gedaald. Moeten we daaruit opmaken dat het ontbreken van de dagelijkse blog daaraan schuldig is? Of is het gewoon het mooie weer waardoor minder mensen achter hun beeldscherm kruipen.

Nog een paar weken en dan verschijnt Square Front nr. 4. Er zijn weer interessante artikelen aangeleverd en .. er zijn veel foto’s ingestuurd door deelnemers aan de kersenrit. Van wie verschijnt er een foto op de voorkant en wie heeft een plaats op de middenpagina’s veroverd? Nog even geduld!

Het is vrijdag en alweer bijna weekend, geniet ervan, houd je aan de regels en tot volgende week.

MGTTO Standaard Afb