Blog 109 – Afgelast

Nog nooit is een woord zo dikwijls gebruikt als in de afgelopen maanden, een evenement niet door laten gaan, afgelast. En wat een impact heeft dat op de hele maatschappij maar ook op ieder persoonlijk. Sociale isolatie, inkomstenderving, verlies van werk.

Vanwege de coronaperikelen worden diverse beurzen en evenementen alsnog afgelast. Eerder lieten we u weten dat de British Carparts Day (die op 25 oktober 2020 in de Evenementenhal in Gorinchem zou plaatsvinden) dit jaar niet gehouden zal worden.

Recent ontvingen we bericht van de organisatie van British Cars & Lifestyle: voor de beurs (2 t/m 4 oktober 2020 Autotron Rosmalen) heeft een groot aantal standhouders afgezegd, zoveel dat besloten werd de beurs niet te laten doorgaan.

Voor vandaag toch nog een beetje British Cars: een foto uit 2011 waarop werk in uitvoering van MGTTO. Onze club draait, maar anders: waar het mogelijk is, worden coronaproof evenementen gehouden, de website biedt het laatste nieuws of gewoon een blog voor het weekend, artikelen voor het clubblad worden geschreven en ingestuurd. Moet je kijken wat je allemaal niet kan.

Maak er wat van
Als je niet tevreden bent, doe daar dan wat ‘an’
Moet je kijken wat je allemaal niet kan

Dat lijkt me voor deze week een mooi advies om mee te besluiten. Niet dat ik de tekst zelf heb bedacht. Die is afkomstig van Bert & Ernie, uit Sesamstraat.

Mooi weekend!

 

MGTTO Standaard Afb