Blog 207 – Wat een wereld

Je kunt het steeds vaker roepen, wat een wereld, en dat verandert nooit.
Corona, het steekt de kop weer op, dus dat wordt ‘testen en thuisblijven’ met als resultaat dat men zich eerder ziek meldt en langer thuisblijft.
Onlangs hoorde ik in het nieuws op tv een ogenschijnlijk fitte jongeman tegen een verslaggever zeggen  ik heb corona, maar ik heb geen klachten, hoor. Hij zat dan ook niet thuis …

Dan begin ik me toch wel het een en ander af te vragen: als je corona hebt, waarom zit je dan niet thuis? Maar ook, had je dan eerder wel klachten en wees de test uit dat je corona had? Of test je ‘voor de lol’ als je geen klachten hebt en blijk je dan ineens corona te hebben? In dat geval vraag ik me af hoe betrouwbaar zo’n zelftestmethode eigenlijk is.

Maar goed, alles kan in deze wereld. Tot mijn verbazing las ik de beoordeling van een biefstuk die in een restaurant werd geserveerd. Niets bijzonders zul je denken. Hij is goed of niet goed gebakken, hij is mals of zo taai als een schoenzool.
Niet afkomstig van een koe, maar gefabriceerd door een 3D printer (voer voor techneuten) moest deze biefstuk zich nog wel bewijzen. Voorzien van een pittig sausje werd hij beoordeeld als ‘draadjesvlees’.
Hoe wilt u uw biefstuk geprint hebben,? Dat is een vraag die we niet zo snel verwachten, alhoewel .. de ene 3D printer is de andere niet.

Wat een wereld, wat een wereld. En toen werd het ook nog ‘bloody hot’ met temperaturen die niet uitnodigden voor een ritje in een open auto, ook al is het een MG. Misschien nog een goed advies, eveneens opgedaan bij het beluisteren van nieuws! Voor huisdieren zijn koelmatjes te koop en men zegt dat je ze ook kunt gebruiken om er zelf op te gaan zitten. Cool …

 

De weersomstandigheden hebben zich inmiddels aan onze wensen aangepast, geniet ervan, veel rijplezier dan maar!

MGTTO Standaard Afb