Blog 242 – Werven

Vlakbij mijn huis staat het politiebureau en altijd als er iets is, zie ik geen blauw op straat. Ik zie alleen maar haastig voorbijrijdende politieauto’s, op weg naar belangrijker zaken. Onlangs begreep ik hoe dat komt, gebrek aan personeel.

Tegelijkertijd las ik dat de politie elders bezig was om ‘kinderen te vangen’. Een nobel streven, uiteraard, als die kinderen iets misdaan hebben. Maar dat was niet het geval. De politie ging kinderen vangen om ze kennis te laten maken met het politieapparaat en het vak van politie. Om ze te motiveren om later ook agent te worden. Gezellig, een babbeltje op straat, zodat ze niet de fout in zouden gaan waardoor de politie weer moet uitrukken om ze opnieuw te vangen. Een bijzondere kijk op een personeelsprobleem.

Tijdens de Lentefair op de Heerlijkheid Eck en Wiel (zaterdag 25 maart) gaat MGTTO proberen leden te vangen. Door een gezellig ritje in een MG proberen aandacht te genereren voor het merk MG en voor MGTTO.  Een promotiedag dus met het doel leden te werven. Wie weet wat we op deze dag kunnen vangen. We gaan uiteraard voor de prosecco die de voorzitter in het vooruitzicht heeft gesteld (voor als je als eerste twee leden aanbrengt). We zullen zien …

 

Ben je een ‘bloglezer’, MG-fan en nog geen lid van MGTTO?
Op 25 maart vind je ons vanaf 10.30 uur bij de Heerlijkheid Eck en Wiel.
We zullen je graag op een ritje in een MG trakteren.

 

Kijk hier voor meer informatie over de Lentefair,
en natuurlijk een mooi weekend.

 

MGTTO Standaard Afb