Blog 253 – The party is over

Zo gaat het nu eenmaal met feestjes: je kijkt er lang naar uit en in een oogwenk is het weer voorbij. Zo was dat ook bij de Nederlandse startup van het jubileumjaar ‘MG 100’.

Tijdens de ALV in februari 2022, waar Ronald Kooyman vertelde over het Louwman Museum, werd de vraag gesteld of bij het 100-jarig bestaan van MG-een expositie in het museum mogelijk zou zijn. Het antwoord van de heer Kooyman was dat hij het in overweging zou nemen. Dat heeft hij gedaan en MGTTO ook.

We zullen je alle voorbereidende activiteiten (en perikelen) die nu eenmaal aan een voortrekkersrol kleven hier besparen. De expositie is er gekomen en op 3 en/of 4 juni trok een groot aantal MG-bezitters richting Den Haag om te genieten van de expositie, van al die verschillende MG’s rondom het museumgebouw, van ‘koffie met ..’ aangeboden door de drie Nederlandse MG-clubs en van het stralende weer. Daardoor zag alles er nog feestelijker uit.

Helaas, the party is over, wat blijft zijn de vele foto’s die van de MG-modellen in de hal maar ook buiten werden gemaakt. Daar zullen we nog lang van kunnen genieten.

Cecil Kimber’s last car , de VA, trok natuurlijk veel aandacht.

Achter deze opvallende auto in originele staat, stond nog een opvallende auto, ook in originele staat, maar dan anders: de K3.

Het wordt weer mooi weer dit weekend, geniet ervan!

 

MGTTO Standaard Afb