Blog 293 – Probleemloos

Ja, dat zou je wel willen. Dat alles zonder problemen, dus probleemloos verloopt. Vooralsnog zie ik het niet gebeuren en komen er overal alleen maar problemen bij. Het ene protest na het andere wordt in de kranten breed uitgemeten en je vraagt je af: wat mag nog en wat niet, wat is goed en wat is slecht, wie heeft gelijk en wie niet? Overal is wel iets van te zeggen … hoewel ik denk dat de ‘zwijgende meerderheid’ een stevig stempel drukt op onze samenleving.

De ‘zwijgende meerderheid’ die bij elkaar één stem lijkt te hebben ten opzichte van degenen die boven het maaiveld uitsteken om vervolgens te worden onthoofd. Dat proces verloopt in ieder geval tamelijk probleemloos.

Onlangs kwam ik de uitspraak (rechts) tegen en ja, zo werkt het dus: het probleem van een ander is altijd snel opgelost.

Dit lijkt ook een probleem, maar niets is minder waar. Het was nooit een probleem om de MGTTO-stand op de Engelse beurs ‘British Cars & Lifestyle’ op te tuigen. Het materiaal werd gezocht, gehaald, gebracht en teruggebracht. De foto’s laten zien hoe het er in 2011 uitzag.

 

 

 

 

En zo werd de weg naar MGTTO aangewezen. Helaas is deze lifestylebeurs niet meer van ‘corona’ hersteld en kan MGTTO zijn/haar standbouwtalenten niet meer laten zien.

We wensen je een probleemloos weekend.

 

MGTTO Standaard Afb