Blog 111 – Alles is anders

Alles is anders: zelfs het weer doet daaraan mee, het is nog niet vaak voorgekomen dat de temperatuur in september boven de dertig graden uitkwam. De campings in Nederland zijn overvol. Topdrukte in coronatijd …


Alles is anders: geen gouden koets op Prinsjesdag (waarschijnlijk blijft die ook de komende jaren in de stalling staan), geen hoedjesparade, wel mondkapjes en maatregelen die ervoor moeten zorgen dat bijna alle Nederlanders er volgend jaar op vooruitgaan. Bijna, want alleenstaande moeders en gepensioneerden vallen uit de boot.

Alles is anders: er is een run op kleine kantoorruimtes, grote kantoren staan veelal leeg, thuiswerken (aan de keukentafel tussen eten en kinderspeelgoed), is het blijvend? De goudprijzen stijgen naar een record hoogte. Tja …

Foto: ANP

Alles is anders: ook bij MGTTO.
Vergaderen op afstand, ritten op en met afstand, de website als communicatiemiddel en Square Front als bindmiddel. Wat willen we nog meer? Voorlopig althans, in deze wereld waarin alles nog steeds anders is dan anders.


Foto: Kennemerlandrit
6 september 2020

MGTTO Standaard Afb