Blog 114 – Hoe nu verder

Het ziet er steeds meer naar uit dat het jaar 2020 weinig biedt om met plezier aan terug te denken. Of juist wel? Heeft Covid-19 ons iets geleerd? En wat dan wel? Hebben we meer tijd voor elkaar? Zijn we ons meer bewust van onze keuzes? Corona laat zien dat samenwerking nodig is die alle grenzen overschrijdt: landsgrenzen, religie, culturele achtergrond. Maar gebeurt dat ook?

En wat doet de coronasituatie met mensen?
Iedereen ervaart het op zijn eigen manier, de één positief, de ander negatief .Duidelijk is wel dat corona de wereld op z’n kop heeft gezet.

Maar hoe nu verder?
Aanvaarding geeft rust en ruimte, zegt men, het is niet anders. En juist in deze periode lijkt er tijd te zijn voor iets nieuws, zegt men. Lid worden van MGTTO bijvoorbeeld?

We hebben dit jaar, ondanks corona, toch een aantal nieuwe leden ingeschreven: per 1 januari 2020 telde onze vereniging 435 leden en op 1 augustus 2020 maar liefst 446. Tussentijdse mutaties zijn in deze getallen verwerkt.

Ook heeft ons T-register een nieuwe beheerder gekregen. Jaap Jan van der Weel heeft zich via een nieuwsbrief al voorgesteld en dat zal in Square Front nog een keer worden herhaald. Square Front en de website geven alle MGTTO-leden de gelegenheid om, wat de vereniging betreft, bij te blijven.
Wie zich op Facebook bevindt, kan MGTTO ook daar vinden, al kunnen we niet op tegen de “mannenpagina” MG hulplijn Nederlands. Klaarblijkelijk hebben veel mannen op MG-gebied wat extra hulp nodig.

Voor wie het leuk vindt:  op Facebook is nog veel meer op MG-gebied te vinden.
MG Car Co Abingdon (Former Employees Group) bijvoorbeeld, met mooi, oud fotomateriaal over en van voormalige medewerkers,
En kijk ook eens op MG Factory remembered, een groep opgezet door Jan Knevel, een Nederlandse MG-enthousiast.  De mooie foto hierboven komt er vandaan. Veel kijkplezier!

MGTTO Standaard Afb