Blog 116 – Shoppen


Geen idee hoe het u vergaat, maar winkelen of boodschappen doen is ook niet meer wat het geweest is. Als je met z’n tweeën gaat, kijkt men je verwijtend aan of je krijgt een berisping: wilt u voortaan wel alleen komen en anders allebei een winkelwagentje nemen. Ok, natuurlijk is het nodig, maar hoe dwaas is de wereld geworden,

Mensen willen elkaar weer knuffelen, een keer roekeloos drinken in de kroeg, mensen verlangen naar de vrolijkheid van voor het virus. Het mag en kan allemaal nog niet. We moeten het doen met de middelen die we hebben en er het beste van maken.

Wil je ongestoord en veilig winkelen, dan zijn er de vele internetwinkels waar je terecht kunt. Ze doen dan ook goede zaken.
Bijzonder is dat op onze website de pagina Bits & Pieces veel bezoekers trekt. Nu is daar geen groot assortiment te vinden. Misschien eens een keer doorklikken naar onze eigen MGTTO-shop? Wie weet wat daar voor de liefhebber nog te vinden is.

 

In ieder geval de sokken die, vanwege het wegvallen van evenementen, niet door onze voorzitter aan de man gebracht kunnen worden. Ze zijn er dus nog! Voor slechts € 7,00 kunt u eigenaar worden van een paar prachtige donkerblauwe MG-sokken. Stuur even een berichtje naar MGTTO en we helpen u graag.

Een leuk cadeautje voor de man die altijd alles al heeft en zeg nu zelf: extra sokken komen toch altijd wel van pas.

Sinterklaas en Kerstmis liggen al in het verschiet, shop verstandig en blijf gezond!

MGTTO Standaard Afb