Blog 130 – Avondklok

Een week geleden ongeveer werd in ons land een avondklok ingesteld en jeetje … wat een gevolgen heeft dat gekend. Misschien heeft u ook met evenveel verbazing (of verbijstering) naar de videobeelden gekeken. Is dat Nederland?

Woorden schieten tekort en dat geldt ook voor de gemelde vraag naar een leenhond waarmee je na negen uur ’s avonds nog op straat mag verschijnen.

 

En dan het gesteggel over de vaccins: wie krijgt wat, hoeveel en wanneer? Van de Britten mag de EU niet aan ‘hun vaccin’ komen. Alsof hun ‘brexit’ nog geen problemen genoeg heeft opgeleverd. Geen versproducten in de winkels, wel lege schappen. Het land dat bekend stond als het land van ‘melk en honing’ maakt de reputatie even niet waar.

MGTTO draait intussen gewoon door, nieuwe leden hebben zich aangemeld en bestaande leden zorgen met elkaar voor informatie en nieuws via Square Front en de website. Inmiddels heeft het bestuur definitief besloten om de Algemene Ledenvergadering online te houden. Dat is jammer, maar in deze tijd kan het niet anders.

Mocht je het idee hebben om te gaan protesteren, plunderen of relschoppen? Dat heeft geen zin, onze ALV 2021 verloopt gewoon online. En zoals onze voorzitter zegt: wij zien u graag in groten getale verschijnen!

MGTTO Standaard Afb