Blog 177 – Kerstmis 2021

We hebben er allemaal naar uitgekeken, een mooie kerst, een beetje als toen in het ‘oude normaal’. Gezellig tafelen met familie en vrienden, een leuke voorstelling bekijken in de bioscoop of het theater, een bijzondere expositie bezoeken.

Maar alweer een persconferentie: de informatie die op zaterdag bekendgemaakt zou worden, werd vrijdag door de nieuwsdiensten al breed uitgemeten. Het resulteerde in bomvolle winkelcentra, overbelaste kappers, verbazing en boosheid bij de sectoren die nog maar weer eens een dreun op het hoofd kregen.

Misschien was je altijd al alleen met de feestdagen en kunnen nu ook anderen ervaren hoe dat is. Misschien was je van plan om met velen aan het kerstdiner te zitten. Maar wie ga je uitnodigen nu je maar vier gasten in huis mag hebben?

Een jaar geleden schreven we: Kerstmis 2020, wat kunnen we, wat mogen we … en dat is niet veel. Veel lijkt te zijn gebeurd in een heel jaar en toch … daar zitten we dan weer. Hoe dan?

De kerstborrels, de kerstdiners die binnen MGTTO ook nu weer niet gehouden kunnen worden, wat zullen we ze missen. Na afsluiting van het rittenseizoen en voor de nieuwe start in het voorjaar waren ze een welkome gelegenheid om gezellig contacten te verstevigen, socializen op zijn Engels.

Kerstavond, 24 december 2021, een avond om maar niet te lang stil te staan bij alles wat niet mag.
Maak er ondanks alle beperkingen een hele mooie avond van en voor daarna flonkerende kerstdagen.

Tot slot nog even de woorden uit de nieuwsbrief die aan alle leden werd verzonden:

DAT DE BESTE MOMENTEN VAN DIT JAAR (2021)
DE SLECHTSTE ZULLEN WORDEN VAN VOLGEND JAAR (2022)

Het is misschien even nadenken, maar .. we nemen het beste uit 2021 mee naar 2022 en van alles wat in 2022 gebeurt, hopen we dat het beter zal zijn!

MOOIE DAGEN

 

 

MGTTO Standaard Afb