Blog 179 – Kijk nu toch

De feestdagen zijn voorbij, de kerstboom (met zoveel moeite opgetuigd) staat kaalgeplukt in de tuin te wachten op het moment dat hij helemaal wordt afgedankt. Ik vind dat altijd toch een beetje triest. Ook al is eigenlijk nog niets normaal, we zitten wel weer in het leven van alledag, het COVID-19 leven waarvan we telkens weer hopen dat het voorbij zal gaan.

Toen in maart 2020 de eerste lockdown werd afgekondigd, is MGTTO gestart met de blogs op de website met het doel om toch wat verbinding te leggen tussen de leden en de club. De eerste blog verscheen op 25 maart 2020 met de titel: De wereld staat even stil. Over niet al te lange tijd is het maart 2022 en de wereld staat nog steeds stil. Ondanks de ene maatregel na de andere, ondanks vaccinatie na vaccinatie, ondanks boosterprik na boosterprik: de wereld staat nog steeds stil.

Na blog nr. 1 verschenen er (elke dag opnieuw) nog 99. Daarna deden we het rustiger aan met een blog alleen op vrijdag en nu? Nu zijn we toe aan blog nr. 179. Omdat we nieuwsgierig zijn naar het lees- en kijkgedrag van onze leden (Square Front, website, Twitter, Facebook) wordt binnenkort het lezerskringonderzoek opgestart.

Wat de website betreft, in die omgeving kunnen we zien wat het kijkgedrag van de bezoekers is. De ‘Bits & Pieces’ scoren altijd hoog, de blogs worden redelijk gelezen en al het andere volgt op afstand of volgt niet. Zodra het onderzoek in uw mailbox valt, neem dan even de moeite en laat u horen!

Mocht u zich in deze eerste weken van januari een beetje vervelen, de website is er om u te helpen de tijd door te komen. En kijk nu toch: hieronder een foto uit de tijd dat het organiseren van een rit al een beetje ‘ongewoon’ was.

Oude Maasrit (augustus 2020)

 

MGTTO Standaard Afb