Blog 186 – Van het slot

Jeetje, na twee jaar ‘tobben’ gaat het dan toch gebeuren: Nederland gaat van het slot, Nederland gaat los. Wie had gedacht dat het twee jaar zou duren voordat we dat konden zeggen.

We hebben uitgekeken naar versoepelingen. Dat betekent dat we a.s. zondag (op de ALV van 27 februari 2022) bijna voor het eerst weer bij elkaar mogen komen. En dat zonder mondkapje (tenzij je het zelf wilt blijven gebruiken), zonder anderhalve meter (tenzij je zelf liever op afstand wilt blijven).

Hopelijk kijk je er net zo naar uit als het bestuur van MGTTO. Al die corona-maatregelen maakte het lastig om iets te plannen. Voordat je er erg in had, was er alweer iets veranderd. Maar nu, nu mag het, nu kan het, en nu doen we het ook: het begin van het oude normaal, al denk ik dat het toch niet helemaal meer hetzelfde zal zijn als toen. Veranderingen zullen zich voordoen, de vraag is al gesteld: gaan we elkaar weer een hand geven bijvoorbeeld? Of wordt het: wie wil, die mag. Een iets gewijzigd ‘oud normaal’ dan maar? 

Men zegt dat corona gezorgd heeft voor een babyboom en dat opent wellicht op termijn perspectieven voor MGTTO. Onze voorzitter is al bezig met voorbereidingen door met jongere leden in gesprek te gaan, wie weet wat dat zal opleveren.

In 1980 hielden we een kinderwagenrace. Nu vertelt het verhaal niet of er destijds ook kinderen in die kinderwagens lagen. Zo ja, dan zouden die nu tot de jongeren van onze club kunnen behoren. Misschien hebben zij ook kinderen en misschien zouden zij dan ook een kinderwagenrace kunnen organiseren. Gezien de toestand in de wereld zou dat in deze tijd misschien  ‘not done’ zijn, gewoon plezier maken.

Maak er, hoe dan ook, een goed weekend van!

1983 – Kinderwagenrace

 

 

 

MGTTO Standaard Afb