Blog 198 – Lezen?

De rust is weergekeerd in ons land. Het songfestival is voorbij, het publiek stemde Oekraïne naar de overwinning, onze eerste plaats van voorheen werd ingeruild voor een elfde. Het kan niet altijd feest zijn, toch.

Het is klaarblijkelijk tijd voor ander nieuws. Wat te denken van corona? Op voorhand werden maar liefst vier scenario’s gepubliceerd, variërend van kwaad tot erger, beeldend geïllustreerd met een plaatje van een zeer zorgelijk kijkende minister van Volksgezondheid. Tien miljoen besmettingen worden ons nu al in het vooruitzicht gesteld. 

Voeg daarbij de benzineprijs die niet onder de 2 euro zal dalen, de op termijn verplichte warmtepompen, de zorg die piept en kraakt, de oorlog in Oekraïne.
Tegelijkertijd volgden er nog vier scenario’s, maar die waren voor voetbalclub Vitesse waar het bordje ‘Te koop’ voor een onzekere toekomst zorgt. Weinig redenen om bij een kop koffie met plezier de krant te lezen.

Over lezen gesproken, ben je ook zo benieuwd naar de uitslag van ‘de enquête’? Je weet natuurlijk wat je zelf hebt ingevuld, maar wat zouden andere MGTTO-leden van Square Front en de website hebben gevonden?
Eigenlijk is het heel eenvoudig: Square Front en de website geven een beeld van wat jullie (de leden) laten zien. Dus hoe actiever jullie zijn, des temeer is er te lezen en te bekijken. Zo eenvoudig kan het zijn …

Toevallig viel er een tijdschriftje in mijn brievenbus. Een tijdschriftje met een handzaam formaat (dezelfde afmetingen als Square Front), een tijdschriftje met een lekker leesbare inhoud. Of dat ook voor Square Front geldt? Daarvoor moeten we toch eerst de uitslag van de enquête afwachten. Wat je ook gaat lezen (of niet), veel plezier!

MGTTO Standaard Afb