Blog 199 – Vol of leeg

We rollen van de ene vrije dag in de andere, Pasen, Hemelvaartsdag, straks nog Pinksteren. De campings, vakantieparken en de wegen lopen vol met toeristen, de winkels stunten met acties … het vakantiegeld is binnen!

Er is een reclamespotje waarin beweerd wordt dat je met de aankoop van een bepaald soort tuinmeubelen nergens anders meer heen hoeft dan naar je eigen tuin. Toch denk ik niet dat ieders vakantiegeld daaraan besteed wordt.
Als het aan onze premier ligt, gaat ons geld op aan het milieu, aan de kosten die je moet maken om aan alle richtlijnen te kunnen voldoen.

 

Onze premier zelf bespaart op zijn mobiel, verknocht als hij is aan zijn oude Nokia. 
Daaraan moest ik denken toen ik mijn mailbox ‘opschoonde’ (zoals men dat noemt), berichtjes weggooide waarvan ik vond dat ze niet meer nodig waren. Wij, gewone mensen, hoeven niet bang te zijn dat heel Nederland dan over ons heen valt.
Wij kunnen het gewoon klein houden, met mopperen over het weer, de prijzen van gas, benzine en de boodschappen.

Afgezien daarvan mogen wij, MGTTO-ers, niet klagen. Onze agenda is vol, er is nog geen rit uitgevallen dit jaar. In elke editie van Square Front worden de belangrijkste data vermeld en in de agenda op de website vind je die data ook, voorzien van de daarbij behorende informatie voor zover die beschikbaar is.
Even ‘dubbelklikken’ op het gekleurde blokje en voilà, daar is je informatie: de uitnodiging of een link naar de plek waar je meer informatie kunt vinden. Probeer het eens, het is eenvoudiger dan je denkt.

Is jouw agenda vol of leeg dit weekend? Laat het in ieder geval een mooi weekend zijn.

Op de foto: Waalwijk 2015. British Autojumble Waalwijk: 19 juni 2022 op de agenda!

MGTTO Standaard Afb