Blog 204 – Boosteren

Ook Microsoft doet mee: Startup Boost

Voorheen hoorde je het niet zo vaak: boosteren, iets een boost geven, een boost krijgen van … als je het heel veel achter elkaar zegt, weet je op een gegeven moment niet eens meer waar je het over hebt.
De boosterprik zal nog niet uit het geheugen verdwenen zijn, begint zelfs weer meer in beeld te komen helaas.

Bij de Grand Prix in Monaco kreeg onze Max een boost van de regen die soms met bakken uit de hemel viel. Die boost was niet zodanig dat het een eerste plaats opleverde. Wat we ervan kunnen leren, is dat regen je niet moet verleiden om een rit over te slaan.

Van een vader die staat te lachen bij het zien van zijn kind (van elf jaar) dat op de openbare weg veel te hard op een opgevoerde scooter rijdt, krijgen we niet echt een boost. De vader kennelijk wel.

Onze eigen jongeren (van 25 – 50 jaar zo ongeveer) willen we graag een eigen podium geven. Een eerste jongerenweekend stond op stapel, en toen … slecht weer of regen zorgt niet bij iedereen voor een extra impuls, een boost. En daar kunnen we ons ook wel iets bij voorstellen. We kunnen je verhalen vertellen van MG’s, voorzien van de kap, waarin het bij een hoosbui binnen net zo hard regende als buiten.

Waalwijk 2015

En toch, toch krijgen we steeds weer een boost van onze eigen MG.

 

MGTTO Standaard Afb