Blog 209 – Zwak signaal

Weet je nog dat je vroeger de tv een klap moest geven wanneer het signaal zwak was? Je vraagt je misschien af waarom ik daaraan denk in dit digitale tijdperk. Want zeg nu zelf, je kunt tegenwoordig je tv wel een klap geven bij een zwak signaal, maar veel zal er niet gebeuren.

Het was het vervolg op de vraag hierboven die tot nadenken stemde. Weet je nog van die klap op de tv bij een zwak signaal?  Datzelfde gevoel bekruipt me ook wel eens bij sommige mensen. Kijk wat er wereldwijd, en soms heel dichtbij, gebeurt: schiet- en steekpartijen, grensoverschrijdend gedrag, protesten en wat al niet meer. Is dat de opbrengst van de vooruitgang?

Misschien ben je het met me eens, de wereld moet een stapje terug, de mensen hebben een klap nodig om het signaal te versterken.

Wat kunnen wij doen om een goed signaal af te geven? Met ‘the Marque of Friendship’ en je MG even teruggaan in de tijd? Laten zien dat we door middel van onze MG’s respect hebben voor wat was?

En wil je toch hier of daar een klap uitdelen om het signaal te versterken, doe dat dan zonder geweld. Veel succes.

Gooi en Vecht-rit 2013

MGTTO Standaard Afb