Blog 239 – Cars

 

We may live without poetry, music and art,
We may live without conscience and live without heart,
We may live without friends, we may live without bars,
But civilized men cannot live without cars.

 

Wijze woorden van een onbekende dichter met kennis van zaken? Woorden ontsproten (om een dichterlijk woord te gebruiken) aan de gedachtewereld van een man, dat lijkt in ieder geval wel duidelijk. A civilized woman zou deze tekst toch niet kunnen bedenken (denk ik). Het kost ook geen moeite om de woorden van de dichter met wat stereotiepe plaatjes te illustreren. Dergelijke plaatjes zag je al eerder in ‘Humor’ (blog 15) en door middel van ‘Feminisme’ (blog 86).

Tja, op hoeveel huishoudens zou dit van toepassing zijn? Tijden veranderen , de wereld is chaotisch maar steeds meer vrouwen laten zich in de autowereld horen en spelen een rol bij het bepalen in wat voor auto’s we rijden. Vrouwen staan aan het hoofd van grote autoconcerns en zijn op die manier bezig met het creëren van een wereld zoals ze die graag zouden zien (woorden van Linda Jackson, CEO (president-directeur) van Peugeot/Citroën).

 

Hoe dan ook, één ding is wel duidelijk:

MGTTO-members …
will not live …
without their MG’s …

Enjoy your weekend!

 

 

MGTTO Standaard Afb