Blog 248 – Technische dagen …

Je weet het vast wel: teleurstelling is een negatieve emotie die te maken heeft met verwachtingen en behoeften. Misschien heb je nog een herinnering aan een cadeautje dat je kreeg, maar dat niet was wat je had bedoeld. Jeetje, wat kon je daar boos over worden, wat een teleurstellende ervaring.

Je kunt je eroverheen zetten door te zeggen dat het allemaal niet zo erg is, dat er belangrijker zaken zijn. Maar toch! Oma zegt: een teleurstelling, al lijkt hij klein, doet soms toch venijnig pijn. En geloof maar dat oma’s wijsheden altijd nog waar zijn. Teleurgesteld zijn, niet iets waarin je moet blijven hangen, om vervolgens te beweren dat de tijd nog niet rijp was, dat het niet zo mocht zijn. Je moet er wel iets mee doen, want het ontevreden gevoel steekt uiteindelijk toch weer de kop op.

 

Wij, van MGTTO, waren ook een beetje teleurgesteld, teleurgesteld in het geringe aantal aanmeldingen voor de technische T/Y-type-dag. Met zoveel plezier plannen gemaakt, een programma opgesteld en zo weinig respons, in eerste instantie tenminste. Dat was toch wel heel teleurstellend en hoe konden we het een plek geven: teveel activiteiten op de agenda, geen sleutelaars meer in de club, echt geen interesse?

Misschien moesten we even wennen aan een nieuwe activiteit?
We waren teleurgesteld, maar we gaven er niet aan toe. We hebben er wat moeite voor gedaan en we gaan het gewoon proberen, met een leuk aantal deelnemers, op 13 mei 2023 in Hurwenen.

Triple M 2017

Op zaterdag 6 mei 2023 zijn de MMM-eigenaren aan de beurt, zij hebben hun eigen technieken, dus ook een eigen technische dag, ook met een leuk aantal deelnemers en ook in Hurwenen.

Iedereen veel plezier (op beide dagen) en natuurlijk een mooi weekend.

MGTTO Standaard Afb