Blog 251 – Nog niet jarig

Als dat tegen je gezegd wordt, betekent het niet veel goeds: als je dit of dat doet, dan ben je nog niet jarig en staat je iets ongunstigs te wachten. Maar als je er verder over nadenkt, betekent het ook dat ‘jarig’ iets positiefs moet zijn. Voor sommigen is het dat ook, maar niet iedereen vindt het plezierig om een verjaardagsfeestje te vieren.

Nog zoveel nachtjes slapen, zeggen we tegen kinderen die bijna niet kunnen wachten. En dat zeggen we nu ook: nog zeven nachtjes slapen en dan is het zover: MG is jarig …


In het hele land maken MG-bezitters zich op om naar Den Haag te rijden. Een aantal van ongeveer 200 MG’s zullen in het weekend van 3 en 4 juni op weg gaan naar het Louwman Museum om te vieren dat MG 100 jaar bestaat. Het artikel over het 100-jarig bestaan  dat naar klassieke autobladen en de pers werd verzonden, is ook te vinden op de website van het museum. Even zoeken naar ‘MG’ en je krijgt het artikel en meer dan dat te zien.

In veel landen worden festiviteiten ontwikkeld in het kader van 100 jaar MG: ritten, exposities en andere activiteiten. Om te zien wat er allemaal op MG- en ander autogebied gebeurt, is een bezoek aan onze Facebook-pagina de moeite waard. Het aantal vrienden van MGTTO op Facebook is voorzichtig aan het stijgen, maar meer is altijd leuker. Kom eens langs …

Nog zeven nachtjes slapen en dan vieren we feest met 200 MG’s en ongeveer 400 belangstellenden uit de drie Nederlandse MG-clubs. Dat moet toch wel een prachtig feest worden, want anders … zijn we nog niet jarig!

 

MGTTO Standaard Afb