Blog 262 – Murphy’s Law

De Wet van Murphy (Murphy’s Law) houdt meestal niet veel goeds in: alles wat verkeerd kan gaan, gaat dan ook verkeerd. Het zijn van die dagen waarop je beter niets kunt ondernemen.

Komend weekend vindt het jaarlijkse Triple M Event plaats. Tot nu toe heeft ‘Murphy’ er geen invloed op gehad en heeft de MMM-familie vanaf 2008 kunnen genieten van een mooi evenement. Het idee hiervoor is ontstaan in Lunteren waar Jan van der Werf en Bert Nijhoff garant stonden voor de organisatie. Daar werd dan ook in 2012 op MMM-gebak getrakteerd omdat het de vijfde keer was dat er een MMM-dag werd gehouden.

Later (2013) werd afgesproken om het evenement afwisselend in Lunteren dan wel in Hurwenen (bij Dick en Jacqueline Bronkhorst) te houden.

In 2009 stond niets deelname aan een MMM-dag in de weg. Mocht de auto nog niet rijden, dan werd hij alvast op een trailer aan de bezoekers getoond.

Bijzondere modellen werden aangesleept zoals een MG 18/80 die (weliswaar nog niet in volle glorie) voorzien van een stoel op balken toch het terrein kwam oprijden. De ultieme manier van ‘open’ rijden (werd gezegd).

In 2018 was de MMM-familie geland op Vliegveld Terlet en ook daar was een bijzonder exemplaar te zien. Eigenlijk is het altijd de moeite waard geweest om even een MMM-event  (of Triple M Event) te bezoeken.

Dit jaar wordt weer een weekend gehouden. Op zaterdag 12 en zondag 13 augustus komt de (internationale) MMM-familie bij elkaar in Hurwenen. Er zal weer heel wat worden bijgepraat!
Tussen 09.00 en 11.00 uur staat op zondag 13 augustus voor bezoekers zonder MMM-model in Hurwenen de koffie klaar.

Murphy’s Law is hopelijk ook nu niet van toepassing op Triple M, het wordt vast wel goed weer, dus kom zondag even in Hurwenen Triple M’s bekijken.

Tot dan!

MGTTO Standaard Afb