Blog 270 – British again

Deze week las ik in de kranten dat Engeland voor de kust een olie- en gasveld gaat ontginnen, dat de invoering van warmtepompen wordt vertraagd en dat er geen extra heffingen worden toegepast op vliegreizen en vlees.
De Britse groene plannen kleuren rood: op weg naar schonere alternatieven (wordt gezegd) of om kiezers te winnen (wordt ook gezegd).

Engeland, in heel veel opzichten blijft het een bijzonder land. Menigeen van onze leden zal het ermee eens zijn. We moeten eigenlijk ook wel, vanwege onze heritage, onze erfenis, de MG.

Wat hangt ons in verband daarmee in ons eigen land weer boven het hoofd? Een regeling om kiezers te winnen, die heb ik nog niet kunnen ontdekken en wat zullen we van ‘onze eigen’ Eurocommissaris voor klimaat nog gaan verwachten?
Laten we de mondiale problemen maar even achter ons laten en genieten van het mooie en leuke dat Engeland ons kan bieden.

Misschien dacht je al: wat doet die foto van een hond daar nu?
Een OES (Old English Sheepdog) met bolhoed en strikje, dat is dubbel British en naast het merk MG mijn favoriete ‘hondenmerk’ (zonder de attributen dan wel).

Ze zitten bij mij niet aan tafel, zoals bij de Britse familie hierboven, maar ze horen er wel bij.
Zoals jullie allemaal bij de MGTTO-familie horen, one big family.

 

Maak er weer een super weekend van!

 

MGTTO Standaard Afb