Blog 281 – Weer Kerstmis

Het is alweer bijna Kerstmis. Voor de een misschien een periode waarin mooie maar soms ook verdrietige herinneringen naar boven komen, voor een ander een periode van feest en vrolijkheid.

Je kunt de televisie niet aanzetten of je wordt overspoeld met kerstreclame, voorzien van warmte, gezelligheid, aandacht voor elkaar en  niet te vergeten … veel tips voor een bijzonder kerstdiner.

Via internet word je getrakteerd op fraaie kerstplaatjes en goede wensen. Ook MGTTO doet daaraan mee. Je hebt toch wel de nieuwsbrief met die goede wensen in je mailbox gevonden?

In Beaulieu is men er helemaal klaar voor. Alle kamers in Palace House, de woning van de familie Montagu, zijn prachtig versierd. Een Victorian Christmas kan beginnen.

Verschillende regio’s vieren zo hun eigen ‘jaarafsluiting’ met een kerstborrel of een kerstdiner. Helaas zijn er ook regio’s waar dat niet van de grond komt. En dat is jammer.

Ooit konden we op de MG-informatiedag in Houten met elkaar het glas heffen op het nieuwe jaar. Ook dat is verleden tijd. Een nieuwjaarsbijeenkomst voor de leden van alle regio’s: dat zou een mooi, nieuw initiatief kunnen zijn.

Hoe en waar je Kerstmis ook viert, we wensen je in ieder geval fonkelende dagen met gezondheid, geluk en veel MGTTO-vriendschap!

MGTTO Standaard Afb