Blog 283 – Bijzondere wens.

Welkom in het jaar 2024. Wat kunnen we ervan verwachten? Van het wereldnieuws zul je meestal niet bepaald blij worden.

In de afgelopen periode rolden kerst- en nieuwjaarskaarten in mijn brievenbus, allemaal voorzien van goede wensen. Soms komt er een kaart binnen met een tekst die blijft hangen, waarover je even moet nadenken …

 

 

 

Dat was het geval met een kaart van vrienden. Zij hadden een reis gemaakt naar een ver gelegen, nog onbedorven eiland. Onbedorven omdat het nog niet door toeristen was overvallen, een eiland in de meest oorspronkelijke staat. Een unieke plek om bij stil te staan en te beseffen dat de chaotische wereld om ons heen voor velen steeds onbegrijpelijker lijkt te worden.


Vandaag willen we je voor 2024 een bijzondere wens meegeven.
Het is niet voor iedereen mogelijk om op zoek te gaan naar zo’n ver afgelegen en unieke plek om de chaos om je heen te ontvluchten. Maar je kunt zo’n plek misschien wel zelf in je eigen omgeving vinden, een uniek rustpunt …

Voor 2024, voor jou, van MGTTO.
Goed jaar, goed weekend!

.

MGTTO Standaard Afb